Sökmotorkonsult.se

Om du missade mig i Polen får du en ny chans i Sundsvall

E-handel i Sundsvall

Den 5:e och 6:e September kommer jag att finnas på Södra Stadsberget i Sundsvall och prata SEO för E-handlare. Det handlar om E-handelsdagarna som för andra året går av stapeln.

E-handelsdagarna är en intim konferens där det finns goda möjligheter att hinna prata med en stor andel av deltagarna och föreläsarna. För ehandlaren är det ett riktigt bra program, ett av mina favoritminnen från förra året är diskussionen om säckar, jag hade verkligen ingen aning om hur mycket man kan optimera även utanför sökmotorerna.

Jag kommer hålla en SEO klinik och gå igenom ett antal av deltagarnas siter för att hitta de största bristerna och var potentialen finns, lovar att det kommer att bli spännande. Om du tycker det låter spännande så går det att boka här.

Sidan är senast uppdaterad 2012-06-21

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

lunarstorm figur

Vad hände med lunarstorm?

Lunarstorm var en av de mest populära webbplatserna för sociala medier i Sverige i början av 2000-talet. Människor använde den för att dela sina tankar och idéer med varandra. Men vad hände med webbplatsen? Varför försvann den?

seo utklassar sökmotoroptimering

SEO utklassar sökmotoroptimering

Säger du SEO eller sökmotoroptimering? Det som började som en jämn kamp mellan dessa två likabetydande begrepp har utvecklat sig till en överlägsen seger för SEO.

Kylie Jenner Pineberries

Kylie Jenner marknadsför Pineberry

En video på TikTok där Kylie Jenner äter Pineberries fick googlingarna på vårt namn att öka kraftigt. Är detta början på ett genombrott för bäret Pineberry?

techjättarna

Amerikanskt lagförslag kan ändra spelplanen för Google

Ett lagförslag i USA hotar att drastiskt ändra spelplanen för techjättar som Google, Amazon och Apple. Om lagen blir verklighet kommer dessa företag inte längre få favorisera sina egna produkter och tjänster. Sannolikt skulle detta vara en positiv utveckling för mindre företag som är beroende av techjättarna för att nå nya kunder.

youtube

YouTube kan öppna upp för andra annonsnätverk

Google har erbjudit sig att öppna upp YouTube för andra annonsnätverk än sitt eget i ett försök att blidka myndigheterna inom EU. Är det på riktigt denna gång eller blir det ”bara” ett nytt CSS?