Sökmotorkonsult.se

Om du missade mig i Polen får du en ny chans i Sundsvall

E-handel i Sundsvall

Den 5:e och 6:e September kommer jag att finnas på Södra Stadsberget i Sundsvall och prata SEO för E-handlare. Det handlar om E-handelsdagarna som för andra året går av stapeln.

E-handelsdagarna är en intim konferens där det finns goda möjligheter att hinna prata med en stor andel av deltagarna och föreläsarna. För ehandlaren är det ett riktigt bra program, ett av mina favoritminnen från förra året är diskussionen om säckar, jag hade verkligen ingen aning om hur mycket man kan optimera även utanför sökmotorerna.

Jag kommer hålla en SEO klinik och gå igenom ett antal av deltagarnas siter för att hitta de största bristerna och var potentialen finns, lovar att det kommer att bli spännande. Om du tycker det låter spännande så går det att boka här.

Sidan är senast uppdaterad 2012-06-21

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

DuckDuckGo

Kan DuckDuckGo hota?

Det görs mer än 100 miljoner sökningar om dagen på DuckDuckGo. Innebär detta att Google, Bing och andra sökmotorer ska börja se DuckDuckGo som ett reellt hot?

CPM - cost per mille

Vad är en bra CPM?

Är 72 en bra CPM på Facebook? I denna artikel skriver vi om fyra olika saker som påverkar hur mycket du kommer betala i CPM när du annonserar i sociala medier.

SEM-året 2021

Vår head of SEM Jonathan Olsson summerar Google Ads-året 2021. Allt från ändrade matchtyper till cookie-döden.

SEO-året 2021

SEO-året 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och det har blivit dags att sammanfatta året som gått ur ett SEO-perspektiv.

Victor Alenlid, Nicklas Krus och Michael Wahlgren i avsnitt 78 av Sökpodden

#78 Läckor

Då var det dags för årets sista avsnitt av Sökpodden. Denna gång är våra ämnen risker inom SEO, vi pratar läckor på Google Ads och sist men inte minst dyker vi ned i annonsering på Pinterest. Du lyssnar väl?