Sökmotorkonsult.se

Vad mer kan jag göra?

Hur bra är www.livslangd.se för att synas för sökordet Livslängd? Den genererar redan stadig trafik, men för att nå förstaplatsen måste mer arbete göras. Vad kan detta vara?

/Viktor

Sidan har alla möjligheter i världen att ta en förstaposition på Livslängd på Google.se. Sidan är välbyggd från sökmotorperspektiv (här finns resultat från vårt verktyg). Det du allra först behöver göra är att se till att få lite mer innehåll på siten, idag finns bara en sida och det är för lite. Skriv 8-10 artiklar om livslängd och publicera på egna sidor , om det känns jobbigt så ta en titt på vårt erbjudande för gratis artiklar. Jag skulle också föreslå lite mer textinnehåll på startsidan.

Nästa steg är att börja skaffa lite fler inlänkar. Försök få relevanta länkar i första hand, om det är komplicerat kan det vara värt att testa de svenska länkkataloger som finns (det borde ge en ok start). Konkurrensen är inte så hög så det ska inte krävas särskilt mycket. Om du vill ha lite mer enkla tips så kan det vara värt att läsa SEO Quick’n’Dirty.

Magnus

Sidan är senast uppdaterad 2010-12-02

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.