Sökmotorkonsult.se

Vad mer kan jag göra?

Hur bra är www.livslangd.se för att synas för sökordet Livslängd? Den genererar redan stadig trafik, men för att nå förstaplatsen måste mer arbete göras. Vad kan detta vara?

/Viktor

Sidan har alla möjligheter i världen att ta en förstaposition på Livslängd på Google.se. Sidan är välbyggd från sökmotorperspektiv (här finns resultat från vårt verktyg). Det du allra först behöver göra är att se till att få lite mer innehåll på siten, idag finns bara en sida och det är för lite. Skriv 8-10 artiklar om livslängd och publicera på egna sidor , om det känns jobbigt så ta en titt på vårt erbjudande för gratis artiklar. Jag skulle också föreslå lite mer textinnehåll på startsidan.

Nästa steg är att börja skaffa lite fler inlänkar. Försök få relevanta länkar i första hand, om det är komplicerat kan det vara värt att testa de svenska länkkataloger som finns (det borde ge en ok start). Konkurrensen är inte så hög så det ska inte krävas särskilt mycket. Om du vill ha lite mer enkla tips så kan det vara värt att läsa SEO Quick’n’Dirty.

Magnus

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

iOS 14 frossa på börsen

iOS 14-frossa på börsen

Det är inte varje dag vi skriver om aktierapporter här på bloggen. Men Facebooks Q3-rapport ger intressanta insikter till oss marknadsförare kring hur Facebook ser på iOS 14-uppdateringen och vad de kommer göra härnäst.

Stark av backlinks

Anders Norén starkare än Google?

Enligt Ahrefs är andersnoren.se starkare än självaste Google. Kan detta verkligen stämma? Vad bygger Ahrefs data på? Vi tittar närmare på sambandet mellan backlinks och domänstyrka. Den 16 maj 2010 började en legend skapas. Anders Norén publicerade sin första artikel […]

Google lanserar infinite scroll

Google lanserar infinite scroll på mobilen

Infinite scroll är på väg till de mobila sökresultaten. Hur kommer denna nyhet påverka sidor som i dag rankar på sida två på Google? Eventuellt innebär det att dessa sidor kan vänta sig lite mer klick.

Amazon ads

Amazon Ads lanserat i Sverige

För ett tag sedan lanserade Amazon Prime vilket bland annat innebar snabbare leveranser för dig som köpare. Nu drygt 1 månad senare är den sista pusselbiten lagd och vi kan vi äntligen dela nyheten att Amazon Ads har släppts i […]

Title link

Title link

Senaste tidens titelkaos i sökresultaten har knappt gått att missa. Vi har skrivit om det här och vi snackade även om det i senaste avsnittet av Sökpodden. Google har på slutet publicerat hjälpdokument kring hur man som sajtägare kan kontrollera […]