Sökmotorkonsult.se

Vad mer kan jag göra?

Hur bra är www.livslangd.se för att synas för sökordet Livslängd? Den genererar redan stadig trafik, men för att nå förstaplatsen måste mer arbete göras. Vad kan detta vara?

/Viktor

Sidan har alla möjligheter i världen att ta en förstaposition på Livslängd på Google.se. Sidan är välbyggd från sökmotorperspektiv (här finns resultat från vårt verktyg). Det du allra först behöver göra är att se till att få lite mer innehåll på siten, idag finns bara en sida och det är för lite. Skriv 8-10 artiklar om livslängd och publicera på egna sidor , om det känns jobbigt så ta en titt på vårt erbjudande för gratis artiklar. Jag skulle också föreslå lite mer textinnehåll på startsidan.

Nästa steg är att börja skaffa lite fler inlänkar. Försök få relevanta länkar i första hand, om det är komplicerat kan det vara värt att testa de svenska länkkataloger som finns (det borde ge en ok start). Konkurrensen är inte så hög så det ska inte krävas särskilt mycket. Om du vill ha lite mer enkla tips så kan det vara värt att läsa SEO Quick’n’Dirty.

Magnus

Sidan är senast uppdaterad 2010-12-02

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Tilde Mattsson, Michael Wahlgren och Nicklas Krus i avsnitt 83 av Sökpodden

#83 Trender

Webmaster Guidelines är en het potatis som det pratas om i avsnitt 83 av Sökpodden. Tilde, Micke och Nicklas snackar även om varför de gillar Google Trends och vad som är bra att tänka på när du utvärderar din annonsering på TikTok. Du lyssnar väl?

lyssnar google på mig

Lyssnar Google på mig? – Är din integritet i fara?

Du är i en konversation med dina vänner om att åka på semester, och plötsligt dyker en annons för en tropisk resort upp. Du har just upplevt ett av de många sätt på vilka Google använder våra samtal för att […]

Representation blir rankingfaktor i bildsöket

Google kommer förändra hur de rankar bilder i syfte att göra bildsöket mer inkluderande – och i högre grad visa en större variation bilder baserat på personers utseenden.

pins

Pinnar du dina RSAs?

Föredrar du att pinna rubriker och beskrivningar i dina RSAs eller kör du helt utan pins i dina annonser? Det finns bra argument för båda ståndpunkterna och det är svårt att med säkerhet veta vilken väg som är bäst att välja.

Brödrost

Så optimerar du för People also ask

People also ask erbjuder en underutnyttjad möjlighet till bättre synlighet på Google. Lär dig mer om hur du får din sajt att synas i People also ask.