Sökmotorkonsult.se

Vad mer kan jag göra?

Hur bra är www.livslangd.se för att synas för sökordet Livslängd? Den genererar redan stadig trafik, men för att nå förstaplatsen måste mer arbete göras. Vad kan detta vara?

/Viktor

Sidan har alla möjligheter i världen att ta en förstaposition på Livslängd på Google.se. Sidan är välbyggd från sökmotorperspektiv (här finns resultat från vårt verktyg). Det du allra först behöver göra är att se till att få lite mer innehåll på siten, idag finns bara en sida och det är för lite. Skriv 8-10 artiklar om livslängd och publicera på egna sidor , om det känns jobbigt så ta en titt på vårt erbjudande för gratis artiklar. Jag skulle också föreslå lite mer textinnehåll på startsidan.

Nästa steg är att börja skaffa lite fler inlänkar. Försök få relevanta länkar i första hand, om det är komplicerat kan det vara värt att testa de svenska länkkataloger som finns (det borde ge en ok start). Konkurrensen är inte så hög så det ska inte krävas särskilt mycket. Om du vill ha lite mer enkla tips så kan det vara värt att läsa SEO Quick’n’Dirty.

Magnus

Sidan är senast uppdaterad 2010-12-02

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

annonstestning RSA Google Ads

Annonstestning med RSAs

Hur testar dina RSAs? Låter du Google göra grovjobbet åt dig eller litar du inte fullt ut på att deras algoritmer ska fatta rätt beslut åt dig? I denna artikel beskriver vi 5 olika metoder för att annonstestning.

budget Google Ads

Så kan du tänka kring din budget på Google Ads

Hur stor är en bra Google Ads-budget? Om det är första gången du bestämmer din budget för Google Ads kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig nivå. Men det finns några faktorer som kan hjälpa dig att hitta rätt.

höststäda sajten

Hitta glömda subdomäner

Det är inte alls omöjligt att det gömmer sig glömda subdomäner på din webbsajt. Framförallt om sajten är gammal. I denna artikel lär du dig hur du hittar dessa subdomäner.

Helpful content

Få sajter påverkade i Helpful content update

Det har nu gått drygt två veckor sedan Google lanserade sin Helpful content update för engelska sökningar. Vi har undersökt hur algoritmuppdateringen påverkat sajter i Storbritannien och USA. 

Bilddagboken "fjortis"-selfie

Minns du Bilddagboken?

Hela tanken bakom bilddagboken, eller bdb som det också kallades, var att ha en bild som dagboksinlägg istället för ett blogginlägg. När sajten grundades hade många skaffat sin första digitalkamera eller till och med sin första mobil med inbyggd kamera, och bloggar var populära. Så det var ett logiskt steg att sätta ihop de två. Men mot slutet av 00-talet försvann sajten. Vad hände egentligen?