Sökmotorkonsult.se

Affiliate?

Om du vill komma igång med att tjäna affiliatepengar har jag en del guider som du behöver läsa, sanningen är att det går att tjäna mycket pengar som affiliate men det krävs att du gör rätt. gå igenom dessa guider i tur och ordning.

Välja Affiliatesegment

Att välja segment kan vara lite knepigt, det du allra först behöver göra är att ta reda på hur stor marknaden egentligen är. Här får du riktlinjer för vad som är ett bra segment för en affiliate.

Contentsiter

En bra metod att komma framåt som affiliate är att bygga upp en lite större mängd små siter inom närliggande nischer, här får du tips om hur du kan gå tillväga och en förklaring till varför det är så bra.

SEO för Affiliates

En guide till SEO för Affiliates. Bra SEO är nästan en nödvändighet för att alls lyckas. Jag har samlat ihop en del tankar om Affiliate-SEO som det kan vara värt att läsa.

Case: Stockholmshotell.com

Trots att jag jobbar så pass mycket med affiliatemarknadsföring (i båda ändar) driver jag väldigt få affiliatesiter själv. Här hittar du en Case-study på Stockholmshotell.com i alla fall och det är en av mina siter.

Sidan är senast uppdaterad 2009-10-25

3 kommentarer

  1. Tack för tipsen. Mycket matnyttig information.

    Kommentar av Erik

  2. Riktigt bra info för mig som försöker komma igång med detta för närvarande! Man tackar!

    Kommentar av J.

  3. Jag tror det kommer en ny och växande affiliate möjlighet med smarta mobiler som verktyg. I kombination med QR-koder och sociala medier. Jag har i all enkelhet monterat ihop ett eget program med affiliate plugin för WordPress.

    Kommentar av Sören

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

budget Google Ads

Så kan du tänka kring din budget på Google Ads

Hur stor är en bra Google Ads-budget? Om det är första gången du bestämmer din budget för Google Ads kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig nivå. Men det finns några faktorer som kan hjälpa dig att hitta rätt.

höststäda sajten

Hitta glömda subdomäner

Det är inte alls omöjligt att det gömmer sig glömda subdomäner på din webbsajt. Framförallt om sajten är gammal. I denna artikel lär du dig hur du hittar dessa subdomäner.

Helpful content

Få sajter påverkade i Helpful content update

Det har nu gått drygt två veckor sedan Google lanserade sin Helpful content update för engelska sökningar. Vi har undersökt hur algoritmuppdateringen påverkat sajter i Storbritannien och USA. 

Bilddagboken "fjortis"-selfie

Minns du Bilddagboken?

Hela tanken bakom bilddagboken, eller bdb som det också kallades, var att ha en bild som dagboksinlägg istället för ett blogginlägg. När sajten grundades hade många skaffat sin första digitalkamera eller till och med sin första mobil med inbyggd kamera, och bloggar var populära. Så det var ett logiskt steg att sätta ihop de två. Men mot slutet av 00-talet försvann sajten. Vad hände egentligen?

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Victor Alenlid i avsnitt 85 av Sökpodden

#85 Sökordslös framtid

Vad händer i en sökordslös framtid? Detta är ett av ämnena i avsnitt 85 av Sökpodden. Det diskuteras även Domain Rating och andra länkmått samt moderna kontostrukturer i Google Ads. Du lyssnar väl?