Sökmotorkonsult.se

Affiliate?

Om du vill komma igång med att tjäna affiliatepengar har jag en del guider som du behöver läsa, sanningen är att det går att tjäna mycket pengar som affiliate men det krävs att du gör rätt. gå igenom dessa guider i tur och ordning.

Välja Affiliatesegment

Att välja segment kan vara lite knepigt, det du allra först behöver göra är att ta reda på hur stor marknaden egentligen är. Här får du riktlinjer för vad som är ett bra segment för en affiliate.

Contentsiter

En bra metod att komma framåt som affiliate är att bygga upp en lite större mängd små siter inom närliggande nischer, här får du tips om hur du kan gå tillväga och en förklaring till varför det är så bra.

SEO för Affiliates

En guide till SEO för Affiliates. Bra SEO är nästan en nödvändighet för att alls lyckas. Jag har samlat ihop en del tankar om Affiliate-SEO som det kan vara värt att läsa.

Case: Stockholmshotell.com

Trots att jag jobbar så pass mycket med affiliatemarknadsföring (i båda ändar) driver jag väldigt få affiliatesiter själv. Här hittar du en Case-study på Stockholmshotell.com i alla fall och det är en av mina siter.

3 kommentarer

  1. Tack för tipsen. Mycket matnyttig information.

    Kommentar av Erik

  2. Riktigt bra info för mig som försöker komma igång med detta för närvarande! Man tackar!

    Kommentar av J.

  3. Jag tror det kommer en ny och växande affiliate möjlighet med smarta mobiler som verktyg. I kombination med QR-koder och sociala medier. Jag har i all enkelhet monterat ihop ett eget program med affiliate plugin för WordPress.

    Kommentar av Sören

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Stark av backlinks

Anders Norén starkare än Google?

Enligt Ahrefs är andersnoren.se starkare än självaste Google. Kan detta verkligen stämma? Vad bygger Ahrefs data på? Vi tittar närmare på sambandet mellan backlinks och domänstyrka. Den 16 maj 2010 började en legend skapas. Anders Norén publicerade sin första artikel […]

Google lanserar infinite scroll

Google lanserar infinite scroll på mobilen

Infinite scroll är på väg till de mobila sökresultaten. Hur kommer denna nyhet påverka sidor som i dag rankar på sida två på Google? Eventuellt innebär det att dessa sidor kan vänta sig lite mer klick.

Amazon ads

Amazon Ads lanserat i Sverige

För ett tag sedan lanserade Amazon Prime vilket bland annat innebar snabbare leveranser för dig som köpare. Nu drygt 1 månad senare är den sista pusselbiten lagd och vi kan vi äntligen dela nyheten att Amazon Ads har släppts i […]

Title link

Title link

Senaste tidens titelkaos i sökresultaten har knappt gått att missa. Vi har skrivit om det här och vi snackade även om det i senaste avsnittet av Sökpodden. Google har på slutet publicerat hjälpdokument kring hur man som sajtägare kan kontrollera […]

Jonathan Olsson, Michael Wahlgren och Alexander Bergström i avsnitt 75 av Sökpodden

#75 Google vill bestämma

I vårt sjuttiofemte avsnitt av Sökpodden börjar vi titelkaoset som Google bjudit på senaste månad, för att ta oss vidare till ETA-annonserna kommer försvinna från Google Ads.