Sökmotorkonsult.se

Affiliate?

Om du vill komma igång med att tjäna affiliatepengar har jag en del guider som du behöver läsa, sanningen är att det går att tjäna mycket pengar som affiliate men det krävs att du gör rätt. gå igenom dessa guider i tur och ordning.

Välja Affiliatesegment

Att välja segment kan vara lite knepigt, det du allra först behöver göra är att ta reda på hur stor marknaden egentligen är. Här får du riktlinjer för vad som är ett bra segment för en affiliate.

Contentsiter

En bra metod att komma framåt som affiliate är att bygga upp en lite större mängd små siter inom närliggande nischer, här får du tips om hur du kan gå tillväga och en förklaring till varför det är så bra.

SEO för Affiliates

En guide till SEO för Affiliates. Bra SEO är nästan en nödvändighet för att alls lyckas. Jag har samlat ihop en del tankar om Affiliate-SEO som det kan vara värt att läsa.

Case: Stockholmshotell.com

Trots att jag jobbar så pass mycket med affiliatemarknadsföring (i båda ändar) driver jag väldigt få affiliatesiter själv. Här hittar du en Case-study på Stockholmshotell.com i alla fall och det är en av mina siter.

Sidan är senast uppdaterad 2009-10-25

3 kommentarer

  1. Tack för tipsen. Mycket matnyttig information.

    Kommentar av Erik

  2. Riktigt bra info för mig som försöker komma igång med detta för närvarande! Man tackar!

    Kommentar av J.

  3. Jag tror det kommer en ny och växande affiliate möjlighet med smarta mobiler som verktyg. I kombination med QR-koder och sociala medier. Jag har i all enkelhet monterat ihop ett eget program med affiliate plugin för WordPress.

    Kommentar av Sören

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.