Sökmotorkonsult.se

Affiliate?

Om du vill komma igång med att tjäna affiliatepengar har jag en del guider som du behöver läsa, sanningen är att det går att tjäna mycket pengar som affiliate men det krävs att du gör rätt. gå igenom dessa guider i tur och ordning.

Välja Affiliatesegment

Att välja segment kan vara lite knepigt, det du allra först behöver göra är att ta reda på hur stor marknaden egentligen är. Här får du riktlinjer för vad som är ett bra segment för en affiliate.

Contentsiter

En bra metod att komma framåt som affiliate är att bygga upp en lite större mängd små siter inom närliggande nischer, här får du tips om hur du kan gå tillväga och en förklaring till varför det är så bra.

SEO för Affiliates

En guide till SEO för Affiliates. Bra SEO är nästan en nödvändighet för att alls lyckas. Jag har samlat ihop en del tankar om Affiliate-SEO som det kan vara värt att läsa.

Case: Stockholmshotell.com

Trots att jag jobbar så pass mycket med affiliatemarknadsföring (i båda ändar) driver jag väldigt få affiliatesiter själv. Här hittar du en Case-study på Stockholmshotell.com i alla fall och det är en av mina siter.

Sidan är senast uppdaterad 2009-10-25

3 kommentarer

  1. Tack för tipsen. Mycket matnyttig information.

    Kommentar av Erik

  2. Riktigt bra info för mig som försöker komma igång med detta för närvarande! Man tackar!

    Kommentar av J.

  3. Jag tror det kommer en ny och växande affiliate möjlighet med smarta mobiler som verktyg. I kombination med QR-koder och sociala medier. Jag har i all enkelhet monterat ihop ett eget program med affiliate plugin för WordPress.

    Kommentar av Sören

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Tilde Mattsson, Michael Wahlgren och Nicklas Krus i avsnitt 83 av Sökpodden

#83 Trender

Webmaster Guidelines är en het potatis som det pratas om i avsnitt 83 av Sökpodden. Tilde, Micke och Nicklas snackar även om varför de gillar Google Trends och vad som är bra att tänka på när du utvärderar din annonsering på TikTok. Du lyssnar väl?

lyssnar google på mig

Lyssnar Google på mig? – Är din integritet i fara?

Du är i en konversation med dina vänner om att åka på semester, och plötsligt dyker en annons för en tropisk resort upp. Du har just upplevt ett av de många sätt på vilka Google använder våra samtal för att […]

Representation blir rankingfaktor i bildsöket

Google kommer förändra hur de rankar bilder i syfte att göra bildsöket mer inkluderande – och i högre grad visa en större variation bilder baserat på personers utseenden.

pins

Pinnar du dina RSAs?

Föredrar du att pinna rubriker och beskrivningar i dina RSAs eller kör du helt utan pins i dina annonser? Det finns bra argument för båda ståndpunkterna och det är svårt att med säkerhet veta vilken väg som är bäst att välja.

Brödrost

Så optimerar du för People also ask

People also ask erbjuder en underutnyttjad möjlighet till bättre synlighet på Google. Lär dig mer om hur du får din sajt att synas i People also ask.