Sökmotorkonsult.se

Pineberry söker medarbetare

Om du är intresserad av det som i mina ögon är det allra mest utvecklande jobbet inom svensk sökmotoroptimering tycker jag att du ska läsa den här posten. Pineberry växer så det knakar och vi letar nya förmågor.

Jag har själv jobbat på Pineberry de senaste 5 åren och jag är övertygad om att det är bland det smartaste jag gjort i livet. Kanske är det likadant för dig. Ett jobb på Pineberry-kontoret innebär inte bara att du får jobba med några av toppnamnen inom svensk sökmotoroptimering, det är också väldigt roligt att vara sökmotorkonsult.

Med den lilla inledningen skulle jag vilja ge ett meddelande från Kristin, vår Head of Operations:

Pineberry söker nya medarbetare

Pineberry’s framgång sedan starten 2007 kommer inte enbart genom ett stort fokus på våra kunder utan även genom våra kompetenta, trevliga och motiverade medarbetare. Eftersom vi ständigt växer så rekryterar vi nu en sökmotorkonsult och en systemutvecklare. Är du vår nästa medarbetare som ska förgylla våra dagar på Tulegatan eller känner du något som skulle passa hos oss? Läs mer om tjänsterna och hur du ansöker till oss på Pineberry.com/jobb

Intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan omgående!

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

DuckDuckGo

Kan DuckDuckGo hota?

Det görs mer än 100 miljoner sökningar om dagen på DuckDuckGo. Innebär detta att Google, Bing och andra sökmotorer ska börja se DuckDuckGo som ett reellt hot?

CPM - cost per mille

Vad är en bra CPM?

Är 72 en bra CPM på Facebook? I denna artikel skriver vi om fyra olika saker som påverkar hur mycket du kommer betala i CPM när du annonserar i sociala medier.

SEM-året 2021

Vår head of SEM Jonathan Olsson summerar Google Ads-året 2021. Allt från ändrade matchtyper till cookie-döden.

SEO-året 2021

SEO-året 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och det har blivit dags att sammanfatta året som gått ur ett SEO-perspektiv.

Victor Alenlid, Nicklas Krus och Michael Wahlgren i avsnitt 78 av Sökpodden

#78 Läckor

Då var det dags för årets sista avsnitt av Sökpodden. Denna gång är våra ämnen risker inom SEO, vi pratar läckor på Google Ads och sist men inte minst dyker vi ned i annonsering på Pinterest. Du lyssnar väl?