Sökmotorkonsult.se

Pineberry söker medarbetare

Om du är intresserad av det som i mina ögon är det allra mest utvecklande jobbet inom svensk sökmotoroptimering tycker jag att du ska läsa den här posten. Pineberry växer så det knakar och vi letar nya förmågor.

Jag har själv jobbat på Pineberry de senaste 5 åren och jag är övertygad om att det är bland det smartaste jag gjort i livet. Kanske är det likadant för dig. Ett jobb på Pineberry-kontoret innebär inte bara att du får jobba med några av toppnamnen inom svensk sökmotoroptimering, det är också väldigt roligt att vara sökmotorkonsult.

Med den lilla inledningen skulle jag vilja ge ett meddelande från Kristin, vår Head of Operations:

Pineberry söker nya medarbetare

Pineberry’s framgång sedan starten 2007 kommer inte enbart genom ett stort fokus på våra kunder utan även genom våra kompetenta, trevliga och motiverade medarbetare. Eftersom vi ständigt växer så rekryterar vi nu en sökmotorkonsult och en systemutvecklare. Är du vår nästa medarbetare som ska förgylla våra dagar på Tulegatan eller känner du något som skulle passa hos oss? Läs mer om tjänsterna och hur du ansöker till oss på Pineberry.com/jobb

Intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan omgående!

Sidan är senast uppdaterad 2015-05-29

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

techjättarna

Amerikanskt lagförslag kan ändra spelplanen för Google

Ett lagförslag i USA hotar att drastiskt ändra spelplanen för techjättar som Google, Amazon och Apple. Om lagen blir verklighet kommer dessa företag inte längre få favorisera sina egna produkter och tjänster. Sannolikt skulle detta vara en positiv utveckling för mindre företag som är beroende av techjättarna för att nå nya kunder.

youtube

YouTube kan öppna upp för andra annonsnätverk

Google har erbjudit sig att öppna upp YouTube för andra annonsnätverk än sitt eget i ett försök att blidka myndigheterna inom EU. Är det på riktigt denna gång eller blir det ”bara” ett nytt CSS?

Björn Bydén, Michael Wahlgren och Felix Brynje i avsnitt 84 av Sökpodden

#84 Freshness

Kan Ahrefs nya sökmotor, Yep, utmana Google på riktigt? Detta är ett av ämnena som Björn, Felix och Micke pratar om i avsnitt 84 av Sökpodden. De djupdyker även i varför freshness är en faktor för Google och om man ska pinna i sina RSAs på Google Ads eller inte. Du lyssnar väl?

Collage av bilder på partiledarna, fr v till höger: Johan Pehrson, Ebba Busch, Per Bolund, Märta Stenevi, Nooshi Dadgostar, Ulf Kristersson, Riksdagshuset, Annie Lööf och Magdalena Andersson.

Partierna som är störst på Google – inför valet

Vilket parti har störst synlighet på Google? Och vilken av partiledarna googlas mest? Med knappt fyra månader kvar till valet gör vi ett SEO-nedslag i politiken. 

peak oil

Har vi nått ”Peak WordPress”?

För första gången i mannaminne så minskar marknadsandelen för WordPress. Är detta ett tillfälligt hack i kurvan eller är det ”Peak WordPress” som vi bevittnar?