Sökmotorkonsult.se

Prenumerera på Sökmotorkonsults RSS

rss

Om du inte redan gör det är det dags att du börjar prenumerera på RSS-feeden här, varje dag kommer det mer matnyttigt om SEO och internetmarknadsföring. Genom att lägga till feeden i din RSS-läsare kan du vara säker på att inte missa något. Klicka på den fina RSS-ikonen så får du se!

RSS står för Really Simple Syndication (finns lite andra varianter men det är tramsigare) och går ut på att du får ut det egentliga innehållet strippat från allt nonsens runt omkring. Istället för logotyper och bakgrundsbilder får du bloggposterna i ett väl ordnat format så att du i teorin kan återpublicera dem nästan hur som helst, till exempel i din RSS-läsare tillsammans med de andra bloggarna du läser. Det kan vara väldigt användbart att publicera en feed på det sätt vi gör här, det ger en hel del möjligheter. Bland annat kan du ju faktiskt få prenumeranter eller sprida din feed till återpubliceringsportaler av olika slag och därigenom få lite fler besökare.

Sidan är senast uppdaterad 2022-05-25

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

När börjar julen? Börjar julen tidigare varje år?

När börjar julen? Är det tidigare varje år?

Julhandeln tycks börja tidigare varje år. Men när börjar julen på riktigt? Är det när de första butikerna börjar dekorera inför julen? Eller först på julafton? Vad det än är, är det en sak som är säker: vi har svaret. Läs vidare!

kan man köpa facebook likes?

Ska man köpa likes på Facebook & Instagram (eller vilken social media som helst)?

Kan man köpa Facebook-följare, Instagram-likes eller Tiktok-följare? Ja, men det är ingen bra idé. Varför? Jo, det kan vi förklara för dig. Vi ger dig också tips och idéer om hur du kan arbeta med sociala medier utan att behöva köpa likes.

hemstickade plagget

Det hemstickade plagget – vann den på söket?

För ungefär två veckor sen gjorde jag en genomgång av tänkbara kandidater för Årets Julklapp 2022. Idag släpptes nyheten vad som till slut fick äran, och det blev det hemstickade plagget. Men är det också detta också poppis på Google? Låt oss ta en titt.

Årets julklapp 2022

Vad blir Årets julklapp 2022?

Det är den tid på året igen då vi alla börjar fundera på vad vi ska köpa till jul. Men vad blir den heta julklappen i år? Vi har tagit en titt på söket och hittat några produkter och tjänster som sannolikt kommer att vara populära julklappar 2022. Här kommer de bästa julklapparna enligt söktrenderna!

Sir Väs

Sir Väs var ett perfekt länkbete – så kunde Skansen ha utnyttjat det till max

Vad har kungskobran Sir Väs med SEO att göra? Jo, ormens rymning genom taket var början på en händelse som hade alla förutsättningar till att bli ett perfekt länkbete.