Sökmotorkonsult.se

Prenumerera på Sökmotorkonsults RSS

rss

Om du inte redan gör det är det dags att du börjar prenumerera på RSS-feeden här, varje dag kommer det mer matnyttigt om SEO och internetmarknadsföring. Genom att lägga till feeden i din RSS-läsare kan du vara säker på att inte missa något. Klicka på den fina RSS-ikonen så får du se!

RSS står för Really Simple Syndication (finns lite andra varianter men det är tramsigare) och går ut på att du får ut det egentliga innehållet strippat från allt nonsens runt omkring. Istället för logotyper och bakgrundsbilder får du bloggposterna i ett väl ordnat format så att du i teorin kan återpublicera dem nästan hur som helst, till exempel i din RSS-läsare tillsammans med de andra bloggarna du läser. Det kan vara väldigt användbart att publicera en feed på det sätt vi gör här, det ger en hel del möjligheter. Bland annat kan du ju faktiskt få prenumeranter eller sprida din feed till återpubliceringsportaler av olika slag och därigenom få lite fler besökare.

Sidan är senast uppdaterad 2022-05-25

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

lunarstorm figur

Vad hände med lunarstorm?

Lunarstorm var en av de mest populära webbplatserna för sociala medier i Sverige i början av 2000-talet. Människor använde den för att dela sina tankar och idéer med varandra. Men vad hände med webbplatsen? Varför försvann den?

seo utklassar sökmotoroptimering

SEO utklassar sökmotoroptimering

Säger du SEO eller sökmotoroptimering? Det som började som en jämn kamp mellan dessa två likabetydande begrepp har utvecklat sig till en överlägsen seger för SEO.

Kylie Jenner Pineberries

Kylie Jenner marknadsför Pineberry

En video på TikTok där Kylie Jenner äter Pineberries fick googlingarna på vårt namn att öka kraftigt. Är detta början på ett genombrott för bäret Pineberry?

techjättarna

Amerikanskt lagförslag kan ändra spelplanen för Google

Ett lagförslag i USA hotar att drastiskt ändra spelplanen för techjättar som Google, Amazon och Apple. Om lagen blir verklighet kommer dessa företag inte längre få favorisera sina egna produkter och tjänster. Sannolikt skulle detta vara en positiv utveckling för mindre företag som är beroende av techjättarna för att nå nya kunder.

youtube

YouTube kan öppna upp för andra annonsnätverk

Google har erbjudit sig att öppna upp YouTube för andra annonsnätverk än sitt eget i ett försök att blidka myndigheterna inom EU. Är det på riktigt denna gång eller blir det ”bara” ett nytt CSS?