Sökmotorkonsult.se

Vi har ett nyhetsbrev

Brev

Redan för ett år sedan visste vi att vi ville ha ett nyhetsbrev förknippat med Sökmotorkonsult.se. Nu är det äntligen här och det går lätt som en plätt att registrera sig, antingen i kolumnen alldeles till höger om den här texten eller här…

Jag gissar att du, liksom jag, är den typen som i förväg vill veta vad du kommer få i din inkorg. Svaret är ganska enkelt, du kommer få innehåll av samma höga kvalitet som du får på den här bloggen. Vi kommer samla det bästa från bloggen och kombinera det med unikt material som du bara får tillgång till som prenumerant, det blir lite större undersökningar, mer ingående artiklar och sånt.

Vi kommer förstås aldrig låta någon annan få en glimt av din email, det är inte bara ett grisigt beteende, det är också dåligt för alla inblandade. Vi är ju rädda om dig, kära läsare. Så ta och registrera dig på en gång här…

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

CPM - cost per mille

Vad är en bra CPM?

Är 72 en bra CPM på Facebook? I denna artikel skriver vi om fyra olika saker som påverkar hur mycket du kommer betala i CPM när du annonserar i sociala medier.

SEM-året 2021

Vår head of SEM Jonathan Olsson summerar Google Ads-året 2021. Allt från ändrade matchtyper till cookie-döden.

SEO-året 2021

SEO-året 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och det har blivit dags att sammanfatta året som gått ur ett SEO-perspektiv.

Victor Alenlid, Nicklas Krus och Michael Wahlgren i avsnitt 78 av Sökpodden

#78 Läckor

Då var det dags för årets sista avsnitt av Sökpodden. Denna gång är våra ämnen risker inom SEO, vi pratar läckor på Google Ads och sist men inte minst dyker vi ned i annonsering på Pinterest. Du lyssnar väl?

ta bort AMP

Vi gör slut med AMP

Under drygt 3 år har vi använt oss av AMP här på Sökmotorkonsult.se. Men nu gör vi slut med AMP. I artikeln beskriver vi hur du enkelt kan ta bort AMP från WordPress om du använder det.