Sökmotorkonsult.se

Vi har haft 267 ämnen i Sökpodden

russinen i kakan

Första avsnittet av Sökpodden släpptes 2015. Sedan dess har det blivit 89 avsnitt och varje gång har vi tagit upp tre ämnen. I denna artikel bjuder vi på en lista över alla 267 ämnen vi haft under åren. Perfekt om du vill plocka russinen ur kakan.

Ganska ofta får jag frågan om vi haft ett specfikt ämne i Sökpodden. Med tanke på att vi haft hela 267 ämnen blir det svårare och svårare att komma ihåg vilka ämnen vi haft. Det hjälper heller inte till att avsnitten och ämnena spänner över åtta år.

Här är Sökpoddens 267 ämnen

Som tur är har vi därför denna lista där vi och ni kan se vilka ämnen som vi pratat om i Sökpodden, och i vilket avsnitt. Perfekt för dig som vill plocka russinen ur kakan och välja exakt vilka ämnen du vill lyssna på🍇Eller om du har något ämne du vill lyssna på igen!

Lyssnarämnen är en favorit

På tal om ämnen. I Sökpodden uppskattar vi extra mycket att få prata om ämnen som våra lyssnare föreslagit. Så om du har förslag på ämnen som du vill att vi tar upp i Sökpodden under nästa år, kommentera nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det är en julklapp vi skulle bli glada för! 🎅🎄

Sidan är senast uppdaterad 2022-12-20

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.