Sökmotorkonsult.se

Vi söker en Manual Manager

kulram

Är du också trött på att allt ska automatiseras och digitaliseras nu för tiden? Saknar du pappersarbete och att skriva för hand? Då borde du söka rollen som Manual Manager hos oss!

Digitaliseringen går som tåget och allt mer inom vår bransch automatiseras. På Pineberry har vi givetvis hakat på denna trend, exempelvis genom att vi lanserade Ali förra året och att vi har anställt en Automation Manager.

Men utvecklingen går för snabbt och nu vi vill bromsa den genom att anställa en Manual Manager. Vi söker därför en person som kan hjälpa oss att komma på smarta sätt att göra saker manuellt.

Dina arbetsuppgifter:

Manual Manager är en ny roll hos oss och därför kommer du ha stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Endast fantasin sätter gränser. Du kommer fungera som en motpol till vår Automation Manager där tanken är att hitta rätt balans mellan automatiskt och manuellt. Här är några saker vi som gärna ser att du ägnar dina dagar åt:

 • Utmana det digitala arbetssättet genom att återinföra/hitta på nya sätt att göra saker manuellt.
 • Utbilda internt och sprida kunskap om manuella processer och traditionella metoder för t.ex. dokumenthantering, arkivering, matematiska beräkningar mm.
 • Skapa arbetstillfällen genom att hämma utvecklingen av att processer automatiseras och att manuella arbetsuppgifter försvinner.
 • Hjälpa våra webbanalytiker med datahämtning, datan inhämtas manuellt såklart, främst i storstadsområdena och helst till fots men det är ok att använda allmänna kommunikationsmedel om det är långt.
 • Bevaka våra kunders lager – när en order kommer in ringer du till Google och Facebook och berättar att det skett en konvertering.
 • Göra sökordsanalyser med hjälp av kylskåpsmagneter.
 • Lobbying gentemot riksdag och branschorganisationer med målet att bromsa den digitala transformationen i samhället.

Här följer ett exempel på en manuell smart sak. Istället för att vår utvecklingsavdelning ska lägga tid och resurser på att dölja kolumner i en tabell som medarbetarna inte vill se – kan man enkelt lägga ett A4-papper mot skärmen alternativt blunda med ena ögat så man inte ser dessa kolumner. Denna typ av lösningar vill vi att vår nya kollega hjälper oss att hitta fler av.

Detta erbjuder vi:

Förutom det vanliga som lön, frukt, pension och semester erbjuder denna roll följande unika möjligheter:

 • Skärm- och internetfri arbetsdag.
 • Papper och pennor av högsta kvalitet.
 • Trevliga, om än digitalt arbetande, kollegor.

Ansökan:

Skicka en handskriven ansökan till Pineberry AB, Kungsgatan 55, 111 22 Stockholm. Om du använder skrivstil uppskattar vi om du anstränger dig för att göra det läsbart. Märk brevet med ”Manual FTW”. Är du en person som gör din skattedeklaration digitalt behöver du inte besvära dig med en ansökan.

Har du frågor om tjänsten så skicka gärna ett vykort till mig på ovan adress, jag lovar att försöka svara med vändande post. Behöver du ett snabbt svar? Skriv i så fall ned din e-postadress på vykortet.

Urval och intervjuer sker löpande, så fatta pennan och skriv!

 

Sidan är senast uppdaterad 2022-04-01

2 kommentarer

 1. Synd att tjänsten är för modern för min del. Tillhandahåller ni en flintmobil och stenar av senaste modell är jag på direkt.

  Kommentar av Fred Flinta

 2. Hej Fred,
  Vi är inte omöjliga på något sätt. För rätt person kan vi diskutera den typen av önskemål. Posta gärna din ansökan så snart som möjligt då flera intressanta kandidater redan har varit förbi kontoret med sina ansökningar.
  Ha en fortsatt fin dag Sophia!

  Kommentar av Sophia

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.