Sökmotorkonsult.se

Partnerskap – lysande med samarbete

skaka hand

Vi har sedan en tid haft ett antal partnerskap, vi betyder Pineberry i det här fallet.

Jag skulle vilja passa på att belysa hur bra marknadsföring det är. Eftersom vi har varit kräsna med vilka partnerskap vi ingår så kan vi med handen på hjärtat rekommendera våra partners och vara stolta över det. De är alla inom närliggande områden men konkurrerar inte direkt med oss och de rekommenderar oss på samma sätt som vi rekommenderar dem. Det är lysande för affärerna.

Jag vill inte egentligen uppmana dig att springa ut och jaga partners som en vithaj, lika lite som jag vill att du ska agera haj på krogen. Du vill, precis som vi, välja partners med omsorg. Det är nämligen det som är kärnan. En bra partner är någon du litar på, som både ger och tar i förhållandet. Du vill få tag på någon som kan hjälpa dig framåt och som vill göra det, för att när du växer så växer också din partner. Det gäller både privat och som företag.

Det går förstås att ha mer eller mindre formella partners. Jag har enorm nytta av de kontakter jag har inom SEO-världen till exempel fast de inte är officiella partners. Just nu tänkte jag slå ett slag för en av våra officiella partners dock, och det handlar om SEO-vänliga webshoppar. Icommerce arbetar med open source-lösningen Magento och det är bland det bästa jag sett i branschen. Om sanningen ska fram så finns det många system för e-handel som är riktigt, riktigt dåliga, men Magento fungerar utmärkt för SEO. Icommerce har dessutom ett samarbete med oss och det betyder ju förstås att det blir än bättre. ;)

Två förslag i den här posten alltså:

– gör som vi och skaffa bra och pålitliga partners så kommer dina affärer att gå bättre

– om du är ute efter en webbshop så ta och titta på Icommerce

Sidan är senast uppdaterad 2022-05-12

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Avsnitt 88 av Sökpodden med Sonlard Berglund, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom

#88 Framtiden för länkar

I avsnitt 88 av Sökpodden dissekerar vi Metas nya ramverk Performance 5 innan vi går vidare till ett snack om Google Sheets och SEO. Vi avslutar med en diskussion om länkar kommer minska i betydelse. Lyssna gärna!

När börjar julen? Börjar julen tidigare varje år?

När börjar julen? Är det tidigare varje år?

Julhandeln tycks börja tidigare varje år. Men när börjar julen på riktigt? Är det när de första butikerna börjar dekorera inför julen? Eller först på julafton? Vad det än är, är det en sak som är säker: vi har svaret. Läs vidare!

kan man köpa facebook likes?

Ska man köpa likes på Facebook & Instagram (eller vilken social media som helst)?

Kan man köpa Facebook-följare, Instagram-likes eller Tiktok-följare? Ja, men det är ingen bra idé. Varför? Jo, det kan vi förklara för dig. Vi ger dig också tips och idéer om hur du kan arbeta med sociala medier utan att behöva köpa likes.

hemstickade plagget

Det hemstickade plagget – vann den på söket?

För ungefär två veckor sen gjorde jag en genomgång av tänkbara kandidater för Årets Julklapp 2022. Idag släpptes nyheten vad som till slut fick äran, och det blev det hemstickade plagget. Men är det också detta också poppis på Google? Låt oss ta en titt.

Årets julklapp 2022

Vad blir Årets julklapp 2022?

Det är den tid på året igen då vi alla börjar fundera på vad vi ska köpa till jul. Men vad blir den heta julklappen i år? Vi har tagit en titt på söket och hittat några produkter och tjänster som sannolikt kommer att vara populära julklappar 2022. Här kommer de bästa julklapparna enligt söktrenderna!