Sökmotorkonsult.se

Partnerskap – lysande med samarbete

Vi har sedan en tid haft ett antal partnerskap, vi betyder Pineberry i det här fallet. Jag skulle vilja passa på att belysa hur bra marknadsföring det är. Eftersom vi har varit kräsna med vilka partnerskap vi ingår så kan vi med handen på hjärtat rekommendera våra partners och vara stolta över det. De är alla inom närliggande områden men konkurrerar inte direkt med oss och de rekommenderar oss på samma sätt som vi rekommenderar dem. Det är lysande för affärerna alltså.

Jag vill inte egentligen uppmana dig att springa ut och jaga partners som en vithaj lika lite som jag vill att du ska agera haj på krogen. Du vill, precis som vi, välja partners med omsorg. Det är nämligen det som är kärnan, en bra partner är någon du litar på, som både ger och tar i förhållandet. Du vill få tag på någon som kan hjälpa dig framåt och som vill göra det för att när du växer så växer också din partner. Det gäller både privat och som företag.

Det går förstås att ha mer eller mindre formella partners, jag har enorm nytta av de kontakter jag har inom SEO-världen till exempel fast de inte är officiella partners. Just nu tänkte jag slå ett slag för en av våra officiella partners dock, det handlar om seo-vänliga webshoppar. Icommerce arbetar med open source-lösningen Magento och det är bland det bästa jag sett i branschen. Om sanningen ska fram så finns det riktigt många e-handel-system som är riktigt, riktigt dåliga men Magento fungerar utmärkt för SEO. Icommerce har dessutom ett samarbete med oss och det betyder ju förstås att det blir än bättre ;)

Två förslag i den här posten alltså, gör som vi och skaffa bra och pålitliga partners så kommer dina affärer att gå bättre. Om du är ute efter en webshop så ta och titta på Icommerce

Sidan är senast uppdaterad 2020-04-01

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

DuckDuckGo

Kan DuckDuckGo hota?

Det görs mer än 100 miljoner sökningar om dagen på DuckDuckGo. Innebär detta att Google, Bing och andra sökmotorer ska börja se DuckDuckGo som ett reellt hot?

CPM - cost per mille

Vad är en bra CPM?

Är 72 en bra CPM på Facebook? I denna artikel skriver vi om fyra olika saker som påverkar hur mycket du kommer betala i CPM när du annonserar i sociala medier.

SEM-året 2021

Vår head of SEM Jonathan Olsson summerar Google Ads-året 2021. Allt från ändrade matchtyper till cookie-döden.

SEO-året 2021

SEO-året 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och det har blivit dags att sammanfatta året som gått ur ett SEO-perspektiv.

Victor Alenlid, Nicklas Krus och Michael Wahlgren i avsnitt 78 av Sökpodden

#78 Läckor

Då var det dags för årets sista avsnitt av Sökpodden. Denna gång är våra ämnen risker inom SEO, vi pratar läckor på Google Ads och sist men inte minst dyker vi ned i annonsering på Pinterest. Du lyssnar väl?