Om oss

Sökmotorkonsult.se är Sveriges ledande nyhetssajt inom SEO, Google Ads, Facebook Ads och annan digital marknadsföring. Vår första artikel skrevs redan 2007 och sedan dessa har vi skrivit cirka 1 200 artiklar. Wow, eller hur?

Syftet med sajten är att bidra till ökad kunskap inom digital marknadsföring. Vår önskan är att innehållet vi skapar på Sökmotorkonsult.se främjar utvecklingen av branschen i Sverige.

Pineberry AB är företaget som står bakom och finansierar Sökmotorkonsult.se. Pineberry är ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring och startades 2007, samma år som Sökmotorkonsult.se.

Med några få undantag är det anställda på Pineberry som skriver de artiklar och det innehåll som publiceras på sajten. Alla artiklar på Sökmotorkonsult.se har en byline där det står vem som skrivit texten. Här kan du läsa mer om bolaget Pineberry. och här kan du se alla fantastiska personer som jobbar där.

Pineberry AB
Org. nr: 556735-5002
Kungsgatan 55 (1tr)
SE-111 22 Stockholm
www.pineberry.com

Kontaktinformation

Det går bra att ringa, maila eller skicka in en kontaktförfrågan om du vill komma i kontakt med oss på Pineberry. Här hittar du all vår kontaktinformation.

Hör gärna av dig!

/Gänget bakom Sökmotorkonsult.se

Michael Wahlgren


Sidan är senast uppdaterad 2022-01-13