Felix Brynje

Felix Brynje

Felix är Head och SEM på Pineberry.

Felix har en examen från programmet Onlinemarknadsföring från Medieinstitutet i Stockholm. Han jobbar på Pineberry med både SEM & SEO. Felix gillar digital marknadsföring för att det är mätbart och ger tydliga resultat åt kunderna.

Felix är född i Luleå, men han är uppvuxen i Uppsala. Ser du någon göra en 360 på wakeboard i Öregrund är det stor chans att det är Felix du tittar på. Fredagslunchen spenderar han på Prime Burger.


Artiklar av: Felix Brynje

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

Amazon ads

Amazon Ads lanserat i Sverige

För ett tag sedan lanserade Amazon Prime vilket bland annat innebar snabbare leveranser för dig som köpare. Nu drygt 1 månad senare är den sista pusselbiten lagd och vi kan vi äntligen dela nyheten att Amazon Ads har släppts i […]

Statuskod 404

Viktigaste HTTP-statuskoderna för din SEO

Vilka statuskoder är viktiga att hålla reda på när du jobbar med sökmotoroptimering? I denna artikel går Felix igenom vilka de är och varför de spelar roll för din synlighet på Google.