Sökmotorkonsult.se

Hitta SEO-personal

Arbete

Många gånger kan man vilja ha SEO-kompetens på det egna företaget. Framför allt brukar jag rekommendera det när det handlar om företag som har riktigt stor potential att få sökmotortrafik. Problemet är att det kan vara väldigt svårt att rekrytera den här kompetensen, mycket beroende på att det är så få som arbetar med det och att det inte finns några egentliga utbildningar eller certifieringar. Vi har själva rekryterat en del folk och jag tänkte att jag skulle tipsa om möjligheter att hitta.

SEO-FORUM.se

På seo-forum.se når man ganska många som jobbar i branschen på ett eller annat sätt. Registrera dig och skriv en post i sektionen för Förmedling av tjänster.

WN.SE

Webmaster Network är ett annat forum som kanske inte är lika spot on som seo-forum.se men det är ändå värt att lägga några minuter på att posta en jobbannons. Registrera dig och starta en tråd i sektionen för Förmedling av Jobb.

SEO FÖR SVENSKAR

På Linkedin hittar du gruppen SEO för svenskar som samlar svenskar som arbetar med sökmotoroptimering eller i närliggande bransher. Om du inte redan har ett linkedinkonto så behöver du registrera dig först, annars ansluter du dig bara till gruppen och lägger upp din jobbannons i avdelningen Jobs. Du hittar gruppen här.

JOINSIMON.SE

Simon Sundén som driver Joinsimon.se har precis lagt till utrymme för jobbannonser och bloggen är ganska rätt för målgruppen. Här hittar du en instruktion om hur du går tillväga för att få finnas med på Joinsimon.se: Söker du personal.

Sidan är senast uppdaterad 2017-11-04

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

budget Google Ads

Så kan du tänka kring din budget på Google Ads

Hur stor är en bra Google Ads-budget? Om det är första gången du bestämmer din budget för Google Ads kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig nivå. Men det finns några faktorer som kan hjälpa dig att hitta rätt.

höststäda sajten

Hitta glömda subdomäner

Det är inte alls omöjligt att det gömmer sig glömda subdomäner på din webbsajt. Framförallt om sajten är gammal. I denna artikel lär du dig hur du hittar dessa subdomäner.

Helpful content

Få sajter påverkade i Helpful content update

Det har nu gått drygt två veckor sedan Google lanserade sin Helpful content update för engelska sökningar. Vi har undersökt hur algoritmuppdateringen påverkat sajter i Storbritannien och USA. 

Bilddagboken "fjortis"-selfie

Minns du Bilddagboken?

Hela tanken bakom bilddagboken, eller bdb som det också kallades, var att ha en bild som dagboksinlägg istället för ett blogginlägg. När sajten grundades hade många skaffat sin första digitalkamera eller till och med sin första mobil med inbyggd kamera, och bloggar var populära. Så det var ett logiskt steg att sätta ihop de två. Men mot slutet av 00-talet försvann sajten. Vad hände egentligen?

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Victor Alenlid i avsnitt 85 av Sökpodden

#85 Sökordslös framtid

Vad händer i en sökordslös framtid? Detta är ett av ämnena i avsnitt 85 av Sökpodden. Det diskuteras även Domain Rating och andra länkmått samt moderna kontostrukturer i Google Ads. Du lyssnar väl?