Sökmotorkonsult.se

Hitta SEO-personal

Arbete

Många gånger kan man vilja ha SEO-kompetens på det egna företaget. Framför allt brukar jag rekommendera det när det handlar om företag som har riktigt stor potential att få sökmotortrafik. Problemet är att det kan vara väldigt svårt att rekrytera den här kompetensen, mycket beroende på att det är så få som arbetar med det och att det inte finns några egentliga utbildningar eller certifieringar. Vi har själva rekryterat en del folk och jag tänkte att jag skulle tipsa om möjligheter att hitta.

SEO-FORUM.se

På seo-forum.se når man ganska många som jobbar i branschen på ett eller annat sätt. Registrera dig och skriv en post i sektionen för Förmedling av tjänster.

WN.SE

Webmaster Network är ett annat forum som kanske inte är lika spot on som seo-forum.se men det är ändå värt att lägga några minuter på att posta en jobbannons. Registrera dig och starta en tråd i sektionen för Förmedling av Jobb.

SEO FÖR SVENSKAR

På Linkedin hittar du gruppen SEO för svenskar som samlar svenskar som arbetar med sökmotoroptimering eller i närliggande bransher. Om du inte redan har ett linkedinkonto så behöver du registrera dig först, annars ansluter du dig bara till gruppen och lägger upp din jobbannons i avdelningen Jobs. Du hittar gruppen här.

JOINSIMON.SE

Simon Sundén som driver Joinsimon.se har precis lagt till utrymme för jobbannonser och bloggen är ganska rätt för målgruppen. Här hittar du en instruktion om hur du går tillväga för att få finnas med på Joinsimon.se: Söker du personal.

Sidan är senast uppdaterad 2017-11-04

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.