Sökmotorkonsult.se

SEO-texter

skrivmaskin

Texter är en av hörnstenarna i varje bra SEO-kampanj, men det handlar inte bara om bra texter på sin egen site utan även relevanta texter på andra ställen som länkar tillbaka.

Kom ihåg att Google från början var en rent akademisk maskin och teamet Brin/Page influerades förstås av den akademiska värld där de verkade. Sökmotorn bygger ju på samma princip som man vanligtvis använder för att ranka forskare, ju oftare de är citerade desto hejigare forskare. Nu är det ju vanligtvis inte helt enkelt att hitta alla referenser när det gäller avhandlingar och så vidare, men när det gäller texter på Internet är det desto lättare. Precis som med avhandlingar så är texten viktig, även om det är bra med spännande bilder så är det vad som är skrivet som avgör.

Att lägga ner lite extra tid (inte hur mycket som helst förstås) på dina texter när du arbetar med SEO är ingen dum grej. Om du dessutom vill ha hjälp så har vi faktiskt en tjänst för gratis artiklar som du kan använda.

Sidan är senast uppdaterad 2022-05-17

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Playahead – den digitala ungdomsgården?

Playahead grundades var ett online community för ungdomar. Den växte snabbt i popularitet under 00-talet men försvann lika snabbt. Vad hände egentligen?

annonstestning RSA Google Ads

Annonstestning med RSAs

Hur testar dina RSAs? Låter du Google göra grovjobbet åt dig eller litar du inte fullt ut på att deras algoritmer ska fatta rätt beslut åt dig? I denna artikel beskriver vi 5 olika metoder för att annonstestning.

budget Google Ads

Så kan du tänka kring din budget på Google Ads

Hur stor är en bra Google Ads-budget? Om det är första gången du bestämmer din budget för Google Ads kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig nivå. Men det finns några faktorer som kan hjälpa dig att hitta rätt.

höststäda sajten

Hitta glömda subdomäner

Det är inte alls omöjligt att det gömmer sig glömda subdomäner på din webbsajt. Framförallt om sajten är gammal. I denna artikel lär du dig hur du hittar dessa subdomäner.

Helpful content

Få sajter påverkade i Helpful content update

Det har nu gått drygt två veckor sedan Google lanserade sin Helpful content update för engelska sökningar. Vi har undersökt hur algoritmuppdateringen påverkat sajter i Storbritannien och USA.