Sökmotorkonsult.se

Sökmotoroptimering 2012 – infographic

Vi har under dagen arbetat fram en infographic med grunderna i sökmotoroptimering så som de ser ut just nu. Vi vill förstås dela den med dig, det är en ganska stor bild så om du sitter på en lite sämre uppkoppling kan det vara värt att vänta tills du kommer hem.

Sökmotoroptimering Infographic 2012

Du får förstås använda och sprida den om du vill och vi är tacksamma ifall du länkar hit när du gör det. Nu finns också en PDF-version som går lättare att skriva ut tack vare Håkan som lagt tid och energi på det.

Sidan är senast uppdaterad 2014-03-19

10 kommentarer

 1. Riktigt, riktigt bra, blir till att skriva ut och sätta på väggen här på kontoret. Självklart med loggan kvar. :)

  Kommentar av Patrik

 2. Håller med Patrik, denna skall printas och visas till alla nya anställda.. Bra och välgjord!

 3. Snyggt!

  Kommentar av Anna Boberg

 4. Jag drog iväg den för utskrift med A3-höjd men blev lite besviken för bokstäverna grötade ihop sig. Minskade jag den så blev det lite för smått. Annars var det kanonbra. Har en liknande skiss men i min hjärna är områdena inte lika avskiljt uppdelade utan det framgår mer att onpage->länkar->utvärdering-> är en process med återkoppling och revideringar, vilket ni också faktiskt säger genom den gula pilen. Under länkar finns en del att lägga till men även på denna nivån borde det kanske tas med att bygga relevanta sidor som stöttar huvudsidan (vill inte använda ordet satellitsidor),

  Kommentar av Håkan Persson

 5. Grymt bra! Tack snälla för allt ni delar med er av.

 6. Intressant läsning… SPRID informationen :)

  Kommentar av Hanna

 7. […]  Sökmotorkonsult visar infographics […]

  Pingback av Vecka 42 – Workshop! - PRODUKTION203

 8. Snyggt jobbat!

  Infographics är något som blir allt vanligare, bara de senaste veckorna har jag sett en ökning av illustrationer för SEO, link building och sociala medier.

  ”En bild säger mer än tusen ord”

  Kommentar av Tommy Skålberg

 9. Bra jobbat Magnus, alla som jobbar inom seo fattar till 100% och resten fattar 0 vad riktig seo är. 10 points Magnus.

  Kommentar av Property Marbella

 10. Riktigt bra karta genom seo djungeln :) Lätt att komma bort sig när man bara sitter och jobbar på utan någon bra plan.

  Kommentar av andreas

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Vem vinner melodifestivalen 2023? Bilden visar Loreen och Marcus & Martinus

Trendspaning: Vem vinner Melodifestivalen 2023 – på Google?

Årets stora dos av glitter, musik och dramatik närmar sig sin höjdpunkt. Finalen i Melodifestivalen äger rum i helgen och vi har självklart tagit på oss uppgiften att försöka spå årets vinnare. Genom att analysera sökvolym och söktrender har vi identifierat vilka artister och bidrag som verkar ha fått mest uppmärksamhet inför tävlingen. Så vem kommer att ta hem segern i år? Läs vidare för att ta reda på det!

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 91 av Sökpodden

#91 Bard & Sydney

Sökpodden är här igen! I detta avsnitt 91 pratar Emilia, Kristian och Micke om Bard vs Sydney, gör en populär SEO-clinic och avslutar med att dela med sig av erfarenheter från genomgångar av annonskonto på Meta. Du lyssnar väl?

Nya Bing

Nya Bing med integrerad ChatGPT är här

Igår lanserade Microsoft en helt ny version av sin sökmotor Bing med integrerad ChatGPT. Vi summerar de viktigaste punkterna.

Google AI

­­Officiellt: Google lanserar chatboten Bard och AI-svar direkt i sökresultatet

Ryktena visade sig stämma. Igår bekräftade Google att de lanserar Bard, en chatbot likt ChatGPT, och även kommer införa fler AI-baserade svar direkt i sökresultatet.

Greta talar i en mikrofon

5 gånger Greta utklassar sina motståndare på sociala medier

Greta Thunberg är just nu som enda kvinna med på topplistan över de mest gillade Twitter-inläggen någonsin. Här är 5 av Gretas mest uppmärksammade svar i sociala medier.