Sökmotorkonsult.se

Äntligen SEO-snack igen!

SEO-snack foosball

Äntligen är det dags för SEO-snack igen. Torsdagen den 2:e december på Capital bar är du varmt välkommen på det 39:e SEO-snacket!

En av sakerna jag saknat under pandemin är givetvis SEO-snack. Men nu behöver vi inte vänta längre. För den 2:e december är det dags för det 39:e SEO-snacket i ordningen.

seo-snack popcorn

För att fira att SEO-snack är tillbaka har vi valt ett nytt ställe att träffas på. Denna gång kommer vi mingla på Capital bar på Scandic Continental i Stockholm.

Det praktiska:

Tid: torsdag 2:a december, vi drar igång kl 17:00

Plats: Capital bar som ligger på 8:e våningen på Scandic Continental, Vasagatan 22 i Stockholm. Koden ”SEO” ger 10 % rabatt i baren 😉

Anmälan: Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma förbi! Men vi uppskattar om du tackar ja på vårt Facebook-event så vi vet ungefär hur många som kommer.

Ditt första SEO-snack?

SEO-snack reglerHar du inte varit på ett SEO-snack tidigare? Då kan jag berätta att SEO-snack är en avslappnad bransch-AW för dig som gillar digital marknadsföring.

Här träffas vi för att dela erfarenheter, mingla, och ha trevligt. SEO-snack arrangeras normalt sätt fyra gånger per år och allt som krävs för att komma är ett glatt humör! Bjud gärna med en kompis eller kollega.

Jag hoppas vi ses den 2:a december!

 

 

 

Sidan är senast uppdaterad 2021-11-03

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Tilde Mattsson, Michael Wahlgren och Nicklas Krus i avsnitt 83 av Sökpodden

#83 Trender

Webmaster Guidelines är en het potatis som det pratas om i avsnitt 83 av Sökpodden. Tilde, Micke och Nicklas snackar även om varför de gillar Google Trends och vad som är bra att tänka på när du utvärderar din annonsering på TikTok. Du lyssnar väl?

lyssnar google på mig

Lyssnar Google på mig? – Är din integritet i fara?

Du är i en konversation med dina vänner om att åka på semester, och plötsligt dyker en annons för en tropisk resort upp. Du har just upplevt ett av de många sätt på vilka Google använder våra samtal för att […]

Representation blir rankingfaktor i bildsöket

Google kommer förändra hur de rankar bilder i syfte att göra bildsöket mer inkluderande – och i högre grad visa en större variation bilder baserat på personers utseenden.

pins

Pinnar du dina RSAs?

Föredrar du att pinna rubriker och beskrivningar i dina RSAs eller kör du helt utan pins i dina annonser? Det finns bra argument för båda ståndpunkterna och det är svårt att med säkerhet veta vilken väg som är bäst att välja.

Brödrost

Så optimerar du för People also ask

People also ask erbjuder en underutnyttjad möjlighet till bättre synlighet på Google. Lär dig mer om hur du får din sajt att synas i People also ask.