Sökmotorkonsult.se

Äntligen SEO-snack igen!

SEO-snack foosball

Äntligen är det dags för SEO-snack igen. Torsdagen den 2:e december på Capital bar är du varmt välkommen på det 39:e SEO-snacket!

En av sakerna jag saknat under pandemin är givetvis SEO-snack. Men nu behöver vi inte vänta längre. För den 2:e december är det dags för det 39:e SEO-snacket i ordningen.

seo-snack popcorn

För att fira att SEO-snack är tillbaka har vi valt ett nytt ställe att träffas på. Denna gång kommer vi mingla på Capital bar på Scandic Continental i Stockholm.

Det praktiska:

Tid: torsdag 2:a december, vi drar igång kl 17:00

Plats: Capital bar som ligger på 8:e våningen på Scandic Continental, Vasagatan 22 i Stockholm. Koden ”SEO” ger 10 % rabatt i baren 😉

Anmälan: Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma förbi! Men vi uppskattar om du tackar ja på vårt Facebook-event så vi vet ungefär hur många som kommer.

Ditt första SEO-snack?

SEO-snack reglerHar du inte varit på ett SEO-snack tidigare? Då kan jag berätta att SEO-snack är en avslappnad bransch-AW för dig som gillar digital marknadsföring.

Här träffas vi för att dela erfarenheter, mingla, och ha trevligt. SEO-snack arrangeras normalt sätt fyra gånger per år och allt som krävs för att komma är ett glatt humör! Bjud gärna med en kompis eller kollega.

Jag hoppas vi ses den 2:a december!

 

 

 

Sidan är senast uppdaterad 2021-11-03

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.