Sökmotorkonsult.se

#91 Bard & Sydney

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 91 av Sökpodden

I #91 av Sökpodden pratar vi om Bard vs Sydney, gör en SEO-clinic & delar insikter från många års Meta konto audits. Lyssna gärna!

I detta februariavsnitt av Sökpodden bjuder vi som vanligt på tre ämnen:

Bard vs Sydney

Ingen kan väl ha missat bataljen mellan Google och Microsoft när det gäller AI-chattar i sökresultatet. Vi pratar om lanseringen av Bard och Sydney och eftersnacket som varit.

SEO-clinic

För tolfte gången är det dags för en SEO-clinic. Detta är en favorit bland våra lyssnare och denna gång har vi analyserat en erbjudandesajt och en myndighet.

Meta konto audit

Vi fortsätter på clinic-spåret. Men istället för att undersöka enskilda sajter har vi samlat ihop några av de vanligaste problem som vi sprungit på när vi gjort Meta konto audits genom åren.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi mycket!

Du lyssnar på avsnitt #91 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det givetvis lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic.

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Nya Bing

Nya Bing med integrerad ChatGPT är här

Igår lanserade Microsoft en helt ny version av sin sökmotor Bing med integrerad ChatGPT. Vi summerar de viktigaste punkterna.

Google AI

­­Officiellt: Google lanserar chatboten Bard och AI-svar direkt i sökresultatet

Ryktena visade sig stämma. Igår bekräftade Google att de lanserar Bard, en chatbot likt ChatGPT, och även kommer införa fler AI-baserade svar direkt i sökresultatet.

Greta talar i en mikrofon

5 gånger Greta utklassar sina motståndare på sociala medier

Greta Thunberg är just nu som enda kvinna med på topplistan över de mest gillade Twitter-inläggen någonsin. Här är 5 av Gretas mest uppmärksammade svar i sociala medier.

Björn Bydén, Michael Wahlgren och Simon Davidsson i avsnitt 90 av Sökpodden

#90 Medicin

Årets första avsnitt av Sökpodden är här. Denna gång pratar vi marknadsföring i lågkonjunktur, diskuterar trenden att Google Ads tar mer och mer kontroll från sina annonsörer och avslutar med ett snack om möjligheter och risker med AI. Du lyssnar väl?

Rykte: Google lanserar AI-chat 2023 – vi kollar in Sparrow

AI-ryktena fortsätter. Google rapporteras nu ha skarpa planer på att lansera sin egen chatbot under 2023. Vi har kollat in hur den kan komma att utformas.