Sökmotorkonsult.se

#88 Framtiden för länkar

Avsnitt 88 av Sökpodden med Sonlard Berglund, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom

I rykande färska #88 av Sökpodden pratar vi om Meta Performance 5, Google Sheet & SEO och avslutar med att fråga oss om länkars betydelse kommer minska. Du hänger väl med?

Novemberrusket är här. Så även avsnitt 88 av Sökpodden och som alltid dukar vi upp tre ämnen:

Meta Performance 5

Vi går igenom Metas relativt nya koncept Performance 5 och ger vår syn på de fem punkterna.

Google Sheets och SEO

Vi listar 6 exempel på användningsområden där Google Sheets kan underlätta och lyfta ditt SEO-arbete.

Kommer länkars betydelse minska?

John Muellers uttalande om huruvida länkar kommer minska i betydelse har satt fart på den eviga frågan om framtiden för länkar. Vi försöker tolka vad det egentligen var som John sa och ger vårt perspektiv på saken.

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta vad du tyckte. Det uppskattas!

Avsnitt #88 av Sökpodden lyssnar du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Sonlard Berglund, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom.

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Elov & Beny

Så jobbar Elov & Beny med digitala trender & marknadsföring

Att ta kontroll över sitt varumärke och nå ut med sin musik på ett effektivt sätt är viktigare idag än någonsin. För att lära oss mer om detta träffar vi melodifestivalen-aktuella Elov & Beny, för att diskutera hur de jobbar med digital marknadsföring och kreativa trender för att fortsätta bygga upp sin framgångsrika musikkarrriär.

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.