Sökmotorkonsult.se

#86 Hjälpsamt?

Simon Davidsson, Michael Wahlgren och Tilde Matsson i avsnitt 86 av Sökpodden

I #86 av Sökpodden pratar vi om Helpful content update, Consent mode och prisstrategi. Du hänger väl med?

Lite senare än planerat men nu är äntligen avsnitt 86 av Sökpodden här. Denna gång bjuder vi på följande tre ämnen:

Helpful content update

Det har varit mycket surr kring Googles nya uppdatering som går under namnet Helpful content update men vad hände egentligen?

Consent mode

Consent mode är krångligt tekniskt, legalt och marknadsföringsmässigt. Ett perfekt ämne för Sökpodden helt enkelt.

Prisstrategi

Pris kan vara en väldigt viktig faktor för att lyckas med digital marknadsföring. Vi pratar prisstrategi i relation till marknadsföring från ett antal olika perspektiv.

Gillade du avsnittet? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta vad du tyckte.

Avsnitt #86 av Sökpodden lyssnar du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så kan du lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Simon Davidsson, Michael Wahlgren och Tilde Matsson.

Sidan är senast uppdaterad 2022-10-19

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

hemstickade plagget

Det hemstickade plagget – vann den på söket?

För ungefär två veckor sen gjorde jag en genomgång av tänkbara kandidater för Årets Julklapp 2022. Idag släpptes nyheten vad som till slut fick äran, och det blev det hemstickade plagget. Men är det också detta också poppis på Google? Låt oss ta en titt.

Årets julklapp 2022

Vad blir Årets julklapp 2022?

Det är den tid på året igen då vi alla börjar fundera på vad vi ska köpa till jul. Men vad blir den heta julklappen i år? Vi har tagit en titt på söket och hittat några produkter och tjänster som sannolikt kommer att vara populära julklappar 2022. Här kommer de bästa julklapparna enligt söktrenderna!

Sir Väs

Sir Väs var ett perfekt länkbete – så kunde Skansen ha utnyttjat det till max

Vad har kungskobran Sir Väs med SEO att göra? Jo, ormens rymning genom taket var början på en händelse som hade alla förutsättningar till att bli ett perfekt länkbete.

Google Facebook

Alphabet och Meta bommar förväntningarna

Techjättarna Alphabet och Meta har lämnat kvartalsrapport denna vecka. Båda kom in med klart sämre siffror än marknaden förväntat sig. Vi går igenom rapporterna med fokus på vad som är intressant för oss digitala marknadsförare.

Björn Bydén, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 87 av Sökpodden

#87 TikTok-pasta

Nytt avsnitt av Sökpodden ute nu! I #87 pratar Emilia, Björn och Micke om SEO i stora organisationer, för att sen gå vidare till huruvida TikTok kan hota Googles sökdominans och de avslutar med ett snack om organisk räckvidd på Instagram. Du lyssnar väl?