Sökmotorkonsult.se

#78 Läckor

Victor Alenlid, Nicklas Krus och Michael Wahlgren i avsnitt 78 av Sökpodden

I #78 av Sökpodden snackar vi om risker inom SEO, Google Ads-läckor och avslutar med annonsering på Pinterest. Lyssna gärna!

I årets sista avsnitt av Sökpodden dukar vi upp ett minimalistiskt lokalproducerat julbord med följande tre rätter på menyn:

Risker inom SEO

För en sajt som rankar bra på Google, vilka är några av riskerna att synligheten försämras? Vi pratar om elva typer av risker och ger vår syn på hur orolig du behöver vara för respektive.

Google Ads-läckor

Läcker det på Google Ads? Ja, med stor sannolikhet. Det är mer eller mindre omöjligt att hålla ett Google Ads-konto helt tätt. I detta ämne tar vi upp vanliga orsaker till läckage.

Annonsering på Pinterest

Vi avslutar året med ett snack om annonsering på Pinterest. En underutnyttjad social kanal med en köpstark målgrupp.

Vad tyckte du om årets sista avsnitt av Sökpodden? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det skulle vara en perfekt julklapp till oss!

Du lyssnar på #78 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det givetvis att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Victor Alenlid, Michael Wahlgren och Nicklas Krus.

Klicka på Play-knappen nedan för att spela upp!

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

DuckDuckGo

Kan DuckDuckGo hota?

Det görs mer än 100 miljoner sökningar om dagen på DuckDuckGo. Innebär detta att Google, Bing och andra sökmotorer ska börja se DuckDuckGo som ett reellt hot?

CPM - cost per mille

Vad är en bra CPM?

Är 72 en bra CPM på Facebook? I denna artikel skriver vi om fyra olika saker som påverkar hur mycket du kommer betala i CPM när du annonserar i sociala medier.

SEM-året 2021

Vår head of SEM Jonathan Olsson summerar Google Ads-året 2021. Allt från ändrade matchtyper till cookie-döden.

SEO-året 2021

SEO-året 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och det har blivit dags att sammanfatta året som gått ur ett SEO-perspektiv.

ta bort AMP

Vi gör slut med AMP

Under drygt 3 år har vi använt oss av AMP här på Sökmotorkonsult.se. Men nu gör vi slut med AMP. I artikeln beskriver vi hur du enkelt kan ta bort AMP från WordPress om du använder det.