Sökmotorkonsult.se

#82 Maskiner

Maria Fernholm, Michael Wahlgren och Sonlard Berglund i avsnitt 82 av Sökpodden

I #82 av Sökpodden gör vi en SEO-clinic, pratar om maskinskrivet innehåll samt jämför Facebook Ads med LinkedIn Ads. Lyssna gärna!

Vi har kommit till avsnitt 82 av Sökpodden. Precis som i alla tidigare avsnitt bjuder vi även denna gång på tre ämnen:

SEO-clinic

Vi börjar med vår tionde SEO-clinic och det är på flera sätt en speciell sajt och situation som vi går igenom med våra SEO-glasögon denna gång.

Maskinskrivet innehåll

Vad tycker Google egentligen om maskinskrivet innehåll och hur väl fungerar det rankingmässigt? Detta är två av många frågor vi ställer oss i detta ämne.

Facebook Ads vs LinkedIn Ads

Facebook eller LinkedIn? Det är en fråga som många B2B-företag ställer sig. Vi diskuterar för- och nackdelar med Facebook Ads och LinkedIn Ads.

Gillade du avsnitt 82 av Sökpodden? Skriv då gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Detta gäller såklart även om du inte gillade det!

Du lyssnar på #82 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så kan du lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Maria Fernholm, Michael Wahlgren och Sonlard Berglund.

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

lunarstorm figur

Vad hände med lunarstorm?

Lunarstorm var en av de mest populära webbplatserna för sociala medier i Sverige i början av 2000-talet. Människor använde den för att dela sina tankar och idéer med varandra. Men vad hände med webbplatsen? Varför försvann den?

seo utklassar sökmotoroptimering

SEO utklassar sökmotoroptimering

Säger du SEO eller sökmotoroptimering? Det som började som en jämn kamp mellan dessa två likabetydande begrepp har utvecklat sig till en överlägsen seger för SEO.

Kylie Jenner Pineberries

Kylie Jenner marknadsför Pineberry

En video på TikTok där Kylie Jenner äter Pineberries fick googlingarna på vårt namn att öka kraftigt. Är detta början på ett genombrott för bäret Pineberry?

techjättarna

Amerikanskt lagförslag kan ändra spelplanen för Google

Ett lagförslag i USA hotar att drastiskt ändra spelplanen för techjättar som Google, Amazon och Apple. Om lagen blir verklighet kommer dessa företag inte längre få favorisera sina egna produkter och tjänster. Sannolikt skulle detta vara en positiv utveckling för mindre företag som är beroende av techjättarna för att nå nya kunder.

youtube

YouTube kan öppna upp för andra annonsnätverk

Google har erbjudit sig att öppna upp YouTube för andra annonsnätverk än sitt eget i ett försök att blidka myndigheterna inom EU. Är det på riktigt denna gång eller blir det ”bara” ett nytt CSS?