Sökmotorkonsult.se

#82 Maskiner

Maria Fernholm, Michael Wahlgren och Sonlard Berglund i avsnitt 82 av Sökpodden

I #82 av Sökpodden gör vi en SEO-clinic, pratar om maskinskrivet innehåll samt jämför Facebook Ads med LinkedIn Ads. Lyssna gärna!

Vi har kommit till avsnitt 82 av Sökpodden. Precis som i alla tidigare avsnitt bjuder vi även denna gång på tre ämnen:

SEO-clinic

Vi börjar med vår tionde SEO-clinic och det är på flera sätt en speciell sajt och situation som vi går igenom med våra SEO-glasögon denna gång.

Maskinskrivet innehåll

Vad tycker Google egentligen om maskinskrivet innehåll och hur väl fungerar det rankingmässigt? Detta är två av många frågor vi ställer oss i detta ämne.

Facebook Ads vs LinkedIn Ads

Facebook eller LinkedIn? Det är en fråga som många B2B-företag ställer sig. Vi diskuterar för- och nackdelar med Facebook Ads och LinkedIn Ads.

Gillade du avsnitt 82 av Sökpodden? Skriv då gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Detta gäller såklart även om du inte gillade det!

Du lyssnar på #82 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så kan du lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Maria Fernholm, Michael Wahlgren och Sonlard Berglund.

Sidan är senast uppdaterad 2022-11-24

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Vem vinner melodifestivalen 2023? Bilden visar Loreen och Marcus & Martinus

Trendspaning: Vem vinner Melodifestivalen 2023 – på Google?

Årets stora dos av glitter, musik och dramatik närmar sig sin höjdpunkt. Finalen i Melodifestivalen äger rum i helgen och vi har självklart tagit på oss uppgiften att försöka spå årets vinnare. Genom att analysera sökvolym och söktrender har vi identifierat vilka artister och bidrag som verkar ha fått mest uppmärksamhet inför tävlingen. Så vem kommer att ta hem segern i år? Läs vidare för att ta reda på det!

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 91 av Sökpodden

#91 Bard & Sydney

Sökpodden är här igen! I detta avsnitt 91 pratar Emilia, Kristian och Micke om Bard vs Sydney, gör en populär SEO-clinic och avslutar med att dela med sig av erfarenheter från genomgångar av annonskonto på Meta. Du lyssnar väl?

Nya Bing

Nya Bing med integrerad ChatGPT är här

Igår lanserade Microsoft en helt ny version av sin sökmotor Bing med integrerad ChatGPT. Vi summerar de viktigaste punkterna.

Google AI

­­Officiellt: Google lanserar chatboten Bard och AI-svar direkt i sökresultatet

Ryktena visade sig stämma. Igår bekräftade Google att de lanserar Bard, en chatbot likt ChatGPT, och även kommer införa fler AI-baserade svar direkt i sökresultatet.

Greta talar i en mikrofon

5 gånger Greta utklassar sina motståndare på sociala medier

Greta Thunberg är just nu som enda kvinna med på topplistan över de mest gillade Twitter-inläggen någonsin. Här är 5 av Gretas mest uppmärksammade svar i sociala medier.