Sökmotorkonsult.se

#80 Motvind

Björn Bydén, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom i avsnitt 80 av Sökpodden

I #80 av Sökpodden pratar vi URL-struktur, Facebooks motvind och avslutar med Facebook Conversion API. Lyssna gärna!

I detta jubileumsavsnitt av Sökpodden dukar vi upp en meny med tre festliga ämne:

URL-strukturer

Vad är viktigt att tänka på från ett SEO-perspektiv när du skapar din URL-struktur? Och finns det andra saker som också är viktiga att ta hänsyn till? Detta är några av de frågor vi pratar om i detta ämne.

Facebooks motvind

Det är mycket som gått mot Facebook på slutet. Vi går igenom några av dessa saker och pratar om hur det påverkar dig som annonsör.

Facebook Conversion API

Upplever du att Facebook-pixeln missar konverteringar? Då kan Facebook Conversion API, eller CAPI, eventuellt hjälpa dig att täppa till luckorna.

Vad tyckte du om avsnitt 80 av Sökpodden? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det uppskattar vi väldigt mycket!

Du lyssnar på #80 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Givetvis går det lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Björn Bydén, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom.

Klicka på Play-knappen nedan för att spela upp!

Play

2 kommentarer

  1. Tack for alla fina Poddar ni gör. Jag har intresse for Seo, men jag har inte jobbat med det.
    Jag har 16 år av arbete inom vitvaror R&Ð. Jag vill gärna prova expandera svensk lyckade webbplatser till den arabiska marknaden (350 000 000 talare, en av världen 4 snabbt växlande sprak), kanske prisjakt kan passa? Vad tycker ni?

  2. Ahmed,

    Tack för din kommentar och kul att du uppskattar Sökpodden!

    Jag har tyvärr ingen kunskap om den arabiska marknaden. Men det låter generellt som en spännande idé. Lycka till!

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Playahead – den digitala ungdomsgården?

Playahead grundades var ett online community för ungdomar. Den växte snabbt i popularitet under 00-talet men försvann lika snabbt. Vad hände egentligen?

annonstestning RSA Google Ads

Annonstestning med RSAs

Hur testar dina RSAs? Låter du Google göra grovjobbet åt dig eller litar du inte fullt ut på att deras algoritmer ska fatta rätt beslut åt dig? I denna artikel beskriver vi 5 olika metoder för att annonstestning.

budget Google Ads

Så kan du tänka kring din budget på Google Ads

Hur stor är en bra Google Ads-budget? Om det är första gången du bestämmer din budget för Google Ads kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig nivå. Men det finns några faktorer som kan hjälpa dig att hitta rätt.

höststäda sajten

Hitta glömda subdomäner

Det är inte alls omöjligt att det gömmer sig glömda subdomäner på din webbsajt. Framförallt om sajten är gammal. I denna artikel lär du dig hur du hittar dessa subdomäner.

Helpful content

Få sajter påverkade i Helpful content update

Det har nu gått drygt två veckor sedan Google lanserade sin Helpful content update för engelska sökningar. Vi har undersökt hur algoritmuppdateringen påverkat sajter i Storbritannien och USA.