Sökmotorkonsult.se

#79 Rätt budget

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Simon Davidsson i avsnitt 79 av Sökpodden.

I #79 av Sökpodden försöker vi sätta rätt budget, vi pratar om nya mål i Google Ads och avslutar med vanliga anledningar till att SEO misslyckas. Lyssna gärna!

I årets första avsnitt av Sökpodden bjuder vi på följande 3 ämnen:

Rätt budget

Går det att komma fram till vad som är rätt nivå på en marknadsbudget? Vi går igenom olika sätt att se på det, och saker som vi tycker är viktiga att tänka på när du bestämmer budget för din marknadsföring.

Nya mål i Google Ads

Google har gjort en rejäl uppdatering av sidan för konverteringar där mål visas i Google Ads. Vad är det som egentligen har hänt och behöver du göra något?

Anledningar till att SEO misslyckas

Det kan finnas många anledningar till man misslyckas med sin SEO. I detta ämne går vi igenom ett antal övergripande saker som lätt kan stjälpa ett SEO-projekt.

Vad tyckte du om årets första avsnitt av Sökpodden? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det blir vi alltid väldigt glada för.

Avsnitt #79 av Sökpodden lyssnar du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så går det att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller andra poddappar som Acast.

I detta avsnitt medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Simon Davidsson.

Klicka nedan för att spela upp!

Sidan är senast uppdaterad 2022-11-24

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Visualisering av hur MySpace kändes mot slutet, som en stor spökstad. Några suddiga personer syns framför MySpace loggan.

MySpace – Från social mediejätte till spökstad

Lär dig mer om en av de första stora sociala nätverksplattformarna på internet, MySpace. Hitta ut hur sajten grundades, och hur den kom att bli en av de mest populära mötesplatserna på nätet under storhetstiden. Läs också om uppköpet av MySpace och hur det ledde till miljonförluster, samt om sajtens nedgång mot slutet.

Mockup-bild: Bing powered by ChatGPT

Microsoft ryktas implementera ChatGPT i Bing

Microsoft ryktas ha långtgående planer på att implementera ChatGPT i sin sökmotor Bing inom kort. Skulle ryktet visa sig stämma kan det skaka om sökmotormarknaden som vi känner den rejält.

Champagne-guld

SEM-året 2022

Vår head of SEM Felix Brynje summerar SEM-året 2022. Stort fokus på privacy och Smart shopping som ersattes av Performance Max är några av de saker du kan läsa om i denna artikel.

SEO-året 2022 - en nyårsresumé

SEO-året 2022

Slutet på coronadopingen, hela tio kända algoritmuppdateringar och alla pratar ChatGPT. Det har varit ett händelserikt SEO-år även i år. Här är vår årskrönika för SEO-året 2022.

Red alert

Så kan ChatGPT påverka Googles framtid

Kan ChatGPT på allvar rubba Googles dominans på sökmotormarknaden? I den här artikeln spekulerar vi hur framtiden kan komma att se ut.