Sökmotorkonsult.se

#85 Sökordslös framtid

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Victor Alenlid i avsnitt 85 av Sökpodden

I #85 av Sökpodden pratar vi om Domain Rating och andra länkmått, moderna kontostrukturer i Google Ads och spår in i en sökordslös framtid. Lyssna gärna!

Äntligen tillbaka efter ett kortare sommaruppehåll i juli. Vi hoppas alla lyssnare haft en alldeles fantastisk sommar. I detta avsnitt av Sökpodden bjuder vi på följande tre ämnen:

Domain Rating och andra länkmått

Domain Rating och andra länkmått är något som delvis delar branschen. Vissa gillar det, andra inte. I detta ämne ger vi vår syn på saken.

Modern kontostruktur

En sak som Google trycker hårt på för Google Ads är något de kallar för modern kontostruktur. Vi går igenom vad konceptet innebär samt djupdyker i den delen där lösningen inte är helt given.

Sökordslös framtid

Vi fortsätter att prata om Google Ads där det finns en hel del tecken på att vi går mot en sökordslös framtid. Vad kommer vara viktigt för att lyckas i denna typ av framtid är en av sakerna vi frågar oss.

Vad tyckte du om avsnittet? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det uppskattar vi mycket! Hör gärna även av dig med vad du vill att vi ska prata om i höst.

Avsnitt #85 av Sökpodden lyssnar du på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så att lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Victor Alenlid.

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

budget Google Ads

Så kan du tänka kring din budget på Google Ads

Hur stor är en bra Google Ads-budget? Om det är första gången du bestämmer din budget för Google Ads kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig nivå. Men det finns några faktorer som kan hjälpa dig att hitta rätt.

höststäda sajten

Hitta glömda subdomäner

Det är inte alls omöjligt att det gömmer sig glömda subdomäner på din webbsajt. Framförallt om sajten är gammal. I denna artikel lär du dig hur du hittar dessa subdomäner.

Helpful content

Få sajter påverkade i Helpful content update

Det har nu gått drygt två veckor sedan Google lanserade sin Helpful content update för engelska sökningar. Vi har undersökt hur algoritmuppdateringen påverkat sajter i Storbritannien och USA. 

Bilddagboken "fjortis"-selfie

Minns du Bilddagboken?

Hela tanken bakom bilddagboken, eller bdb som det också kallades, var att ha en bild som dagboksinlägg istället för ett blogginlägg. När sajten grundades hade många skaffat sin första digitalkamera eller till och med sin första mobil med inbyggd kamera, och bloggar var populära. Så det var ett logiskt steg att sätta ihop de två. Men mot slutet av 00-talet försvann sajten. Vad hände egentligen?

storm i samband med google-uppdatering

Hantera stora Google-uppdateringar

Är det en stor Google-uppdatering på ingång? Spänn då fast säkerhetsbältet ordentligt för det kan bli en skakig tid i sökresultaten. I denna artikel bjuder vi på några tips inför stora Google-uppdateringar.