Sökmotorkonsult.se

#87 TikTok-pasta

Björn Bydén, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 87 av Sökpodden

I #87 av Sökpodden pratar vi om SEO i stora organisationer, att TikTok hotar Google och avslutar med ett snack om organisk räckvidd på Instagram. Du hänger väl med?

Då är det dags för avsnitt 87 av Sökpodden. Precis som alltid dukar vi upp tre ämnen:

SEO i stora organisationer

Även om det finns bra förutsättningar för att lyckas med SEO i stora organisationer är det samtidigt många faktorer som gör det komplext. Vi pratar om varför det är så och vad du kan göra för att underlätta SEO-arbetet i stora företag.

Kan TikTok utmana Google?

Google har gått ut och berättat att många unga väljer att söka på TikTok istället för på Google. Innebär detta att TikTok är ett reellt hot mot Google dominans som sökmotor?

Organisk räckvidd på Instagram

När vi rör oss mot sämre tider blir organisk synlighet på Instagram än mer intressant. Vad krävs för att ett företag ska lyckas nå en bra organisk räckvidd på Instagram?

Vad tyckte du om detta avsnitt? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi mycket!

Du lyssnar på avsnitt #87 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så kan du lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Björn Bydén, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic.

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Vem vinner melodifestivalen 2023? Bilden visar Loreen och Marcus & Martinus

Trendspaning: Vem vinner Melodifestivalen 2023 – på Google?

Årets stora dos av glitter, musik och dramatik närmar sig sin höjdpunkt. Finalen i Melodifestivalen äger rum i helgen och vi har självklart tagit på oss uppgiften att försöka spå årets vinnare. Genom att analysera sökvolym och söktrender har vi identifierat vilka artister och bidrag som verkar ha fått mest uppmärksamhet inför tävlingen. Så vem kommer att ta hem segern i år? Läs vidare för att ta reda på det!

Kristian Jältsäter, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 91 av Sökpodden

#91 Bard & Sydney

Sökpodden är här igen! I detta avsnitt 91 pratar Emilia, Kristian och Micke om Bard vs Sydney, gör en populär SEO-clinic och avslutar med att dela med sig av erfarenheter från genomgångar av annonskonto på Meta. Du lyssnar väl?

Nya Bing

Nya Bing med integrerad ChatGPT är här

Igår lanserade Microsoft en helt ny version av sin sökmotor Bing med integrerad ChatGPT. Vi summerar de viktigaste punkterna.

Google AI

­­Officiellt: Google lanserar chatboten Bard och AI-svar direkt i sökresultatet

Ryktena visade sig stämma. Igår bekräftade Google att de lanserar Bard, en chatbot likt ChatGPT, och även kommer införa fler AI-baserade svar direkt i sökresultatet.

Greta talar i en mikrofon

5 gånger Greta utklassar sina motståndare på sociala medier

Greta Thunberg är just nu som enda kvinna med på topplistan över de mest gillade Twitter-inläggen någonsin. Här är 5 av Gretas mest uppmärksammade svar i sociala medier.