Sökmotorkonsult.se

#87 TikTok-pasta

Björn Bydén, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic i avsnitt 87 av Sökpodden

I #87 av Sökpodden pratar vi om SEO i stora organisationer, att TikTok hotar Google och avslutar med ett snack om organisk räckvidd på Instagram. Du hänger väl med?

Då är det dags för avsnitt 87 av Sökpodden. Precis som alltid dukar vi upp tre ämnen:

SEO i stora organisationer

Även om det finns bra förutsättningar för att lyckas med SEO i stora organisationer är det samtidigt många faktorer som gör det komplext. Vi pratar om varför det är så och vad du kan göra för att underlätta SEO-arbetet i stora företag.

Kan TikTok utmana Google?

Google har gått ut och berättat att många unga väljer att söka på TikTok istället för på Google. Innebär detta att TikTok är ett reellt hot mot Google dominans som sökmotor?

Organisk räckvidd på Instagram

När vi rör oss mot sämre tider blir organisk synlighet på Instagram än mer intressant. Vad krävs för att ett företag ska lyckas nå en bra organisk räckvidd på Instagram?

Vad tyckte du om detta avsnitt? Skriv gärna en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Det uppskattar vi mycket!

Du lyssnar på avsnitt #87 av Sökpodden genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så kan du lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Björn Bydén, Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic.

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

När börjar julen? Börjar julen tidigare varje år?

När börjar julen? Är det tidigare varje år?

Julhandeln tycks börja tidigare varje år. Men när börjar julen på riktigt? Är det när de första butikerna börjar dekorera inför julen? Eller först på julafton? Vad det än är, är det en sak som är säker: vi har svaret. Läs vidare!

kan man köpa facebook likes?

Ska man köpa likes på Facebook & Instagram (eller vilken social media som helst)?

Kan man köpa Facebook-följare, Instagram-likes eller Tiktok-följare? Ja, men det är ingen bra idé. Varför? Jo, det kan vi förklara för dig. Vi ger dig också tips och idéer om hur du kan arbeta med sociala medier utan att behöva köpa likes.

hemstickade plagget

Det hemstickade plagget – vann den på söket?

För ungefär två veckor sen gjorde jag en genomgång av tänkbara kandidater för Årets Julklapp 2022. Idag släpptes nyheten vad som till slut fick äran, och det blev det hemstickade plagget. Men är det också detta också poppis på Google? Låt oss ta en titt.

Årets julklapp 2022

Vad blir Årets julklapp 2022?

Det är den tid på året igen då vi alla börjar fundera på vad vi ska köpa till jul. Men vad blir den heta julklappen i år? Vi har tagit en titt på söket och hittat några produkter och tjänster som sannolikt kommer att vara populära julklappar 2022. Här kommer de bästa julklapparna enligt söktrenderna!

Sir Väs

Sir Väs var ett perfekt länkbete – så kunde Skansen ha utnyttjat det till max

Vad har kungskobran Sir Väs med SEO att göra? Jo, ormens rymning genom taket var början på en händelse som hade alla förutsättningar till att bli ett perfekt länkbete.