Sökmotorkonsult.se

#83 Trender

Tilde Mattsson, Michael Wahlgren och Nicklas Krus i avsnitt 83 av Sökpodden

I #83 av Sökpodden pratar vi om Webmaster Guidelines, Google Trends och utvärdering av annonsering på TikTok. Lyssna gärna!

I detta majavsnitt av Sökpodden fördjupar vi oss i dessa 3 ämnen:

Webmaster Guidelines

Webmaster Guidelines är för vissa ett känsligt ämne och som ibland delar branschen. Vi går igenom varför det är så och hur vi tycker man ska se på dessa riktlinjer och råd från Google.

Google Trends

Rätt använt kan Google Trends vara ett fantastiskt verktyg för att skapa bra och engagerande innehåll. Vi lyfter fram några exempel på hur vi själva använt det och vad vi gillar med Google Trends.

Utvärdera annonsering på TikTok

TikTok växer så det knakar och fler och fler annonsörer hittar till plattformen. I detta ämne pratar vi om vad som är bra att tänka på när du utvärderar din annonsering på TikTok.

Vad tyckte du om avsnittet? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com och berätta. Hör gärna även av dig med vad du vill att vi ska prata om i nästa avsnitt.

Avsnitt #83 av Sökpodden lyssnar du som alltid på genom att trycka på Play-knappen nedan. Eller så att lyssnar du via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I detta avsnitt medverkar Tilde Mattsson, Michael Wahlgren och Nicklas Krus

Klicka nedan för att spela upp!

Play

RSS feed for comments on this post.

Innan du kommenterar var vänlig och läs igenom reglerna för kommentarer

Avsnitt 88 av Sökpodden med Sonlard Berglund, Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom

#88 Framtiden för länkar

I avsnitt 88 av Sökpodden dissekerar vi Metas nya ramverk Performance 5 innan vi går vidare till ett snack om Google Sheets och SEO. Vi avslutar med en diskussion om länkar kommer minska i betydelse. Lyssna gärna!

När börjar julen? Börjar julen tidigare varje år?

När börjar julen? Är det tidigare varje år?

Julhandeln tycks börja tidigare varje år. Men när börjar julen på riktigt? Är det när de första butikerna börjar dekorera inför julen? Eller först på julafton? Vad det än är, är det en sak som är säker: vi har svaret. Läs vidare!

kan man köpa facebook likes?

Ska man köpa likes på Facebook & Instagram (eller vilken social media som helst)?

Kan man köpa Facebook-följare, Instagram-likes eller Tiktok-följare? Ja, men det är ingen bra idé. Varför? Jo, det kan vi förklara för dig. Vi ger dig också tips och idéer om hur du kan arbeta med sociala medier utan att behöva köpa likes.

hemstickade plagget

Det hemstickade plagget – vann den på söket?

För ungefär två veckor sen gjorde jag en genomgång av tänkbara kandidater för Årets Julklapp 2022. Idag släpptes nyheten vad som till slut fick äran, och det blev det hemstickade plagget. Men är det också detta också poppis på Google? Låt oss ta en titt.

Årets julklapp 2022

Vad blir Årets julklapp 2022?

Det är den tid på året igen då vi alla börjar fundera på vad vi ska köpa till jul. Men vad blir den heta julklappen i år? Vi har tagit en titt på söket och hittat några produkter och tjänster som sannolikt kommer att vara populära julklappar 2022. Här kommer de bästa julklapparna enligt söktrenderna!