Resultat

Varsågod! Här kommer resultatet för din webbsida. Den här analysen går igenom hur välbyggd din webbsida är för att synas i sökmotorernas sökresultat. Maximalt kan din sida få 100 poäng i den här analysen och vi ger avdrag för varje fel i förhållande till hur viktigt det är från ett sökmotoroptimeringsperspektiv.

Förutom att din webbsida är byggd på rätt sätt så krävs det inlänkar för att lyckas med sin sökmotoroptimering. Inlänkar är länkar från andra sajter, som av olika anledningar länkar till din sajt. Dessa inlänkar kan beskrivas som röster på din sajt. Ju starkare röster i form av inlänkar man har, desto högre hamnar man i sökresultaten. Denna analys tar inte hänsyn till hur många eller starka inlänkar du har.

URL: http://www.internetsweden.se
Sökord: internet
Tidpunkt: 2010-02-21 15:27
Sidan får 100/100 poäng!

Nästa steg: Få ut maximal lönsamhet av er sajt!

Att hålla sin sajt optimerad är en viktig aspekt i Googles bedömning, både när det kommer till SEO och annonsering på Google Adwords.
Kontakta oss gärna så berättar vi hur ni kan bli ännu lönsammare.

  • Få rådgivning av en expert
  • Få reda på er sajts potential
  • Få ut maximalt av din sajt
Få en offert
En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande

Skriv ut Gör ny analys

Analysdel Beskrivning Avdrag
Titel Vi har inget att anmärka på. Din titel är perfekt.
Alla webbsidor ska ha en titel. I en sökmotors ögon är titeln det viktigaste för att bedöma vad en webbsida handlar om och för vilka sökord sidan ska rankas högt på. Titeln ska vara maximalt 68 tecken lång och innehålla sökordet men max två gånger. Det första ordet i titeln ska helst vara sökordet. Använd gärna vårt verktyg för att optimera titlar.
 
H1 Vi har inget att anmärka på. Din H1:a är perfekt.
Alla webbsidor ska ha en H1:a. Den ska vara maximalt 40 tecken lång och innehålla sökordet men max två gånger. Det första ordet i H1:an ska helst vara sökordet. H1:an ska inte heller vara helt identisk med webbsidans titel.
 
Antal sidor Din webbsajt har 1220 indexerade sidor enligt Google. Det är bra.
Ju fler relevanta sidor med bra innehåll en webbsajt har desto bättre. Varje ny relevant webbsida innebär en ökad möjlighet att synas i sökresultaten på fler sökord.
 
Textvolym Det finns 2674 ord på sidan. Det är tillräckligt många.
Sökmotorer älskar text och ju mer relevant text en webbsida har desto bättre. Finns det mer än 500 ord på en sida är det bra.
 
Textrelevans Vi har inget att anmärka på. Textrelevansen är perfekt.
Sökordet finns med i brödtexten, vilket är bra. Sökmotorerna blir bättre och bättre på att känna igen synonymer, så använd gärna även andra ord och grammatiska former på ditt sökord i brödtexten.
 
Källkod Vi har inget att anmärka på. Sidans källkod är perfekt.
Webbsidan ska vara fri från frames, använda externa css-filer och ha en stor andel läsbar text i förhållande till kod.
 
Meta description Vi har inget att anmärka på. Sidans meta description är perfekt.
Meta description bör innehålla sökordet så tidigt som möjligt. Använd gärna vårt verktyg för att optimera meta descriptions.
 
Meta keywords Vi har inget att anmärka på. Webbsidans meta keywords är perfekt.
Meta keywords ska innehålla maximalt 5 unika sökord och innehålla de sökord du helst vill synas på. Meta keyword bidrar numera endast minimalt till var du hamnar i sökresultaten.
 
URL Vi har inget att anmärka på. Sidans URL är bra.
Om en webbsidas URL innehåller hela sökordet är det en fördel även om det inte är ett måste för kunna nå bra resultat på ett sökord. Exempelvis är den optimala URL:en för sökordet "bil": http://www.bil.se
 
Totalt 100 av 100 poäng
Vår slutkommentar
Snyggt jobbat! Vi trodde inte att någon skulle få full pott – men så fel vi hade. En person med din kompetens vore inte fel att ha i teamet! Skicka gärna in ditt CV till job@pineberry.com så hör vi av oss när det finns en öppning.

Skriv ut Gör ny analys Vill du bli kontaktad?

Sökmotorkonsults kvalitetsstämpel!
Grattis! Din sajt tillhör den exklusiva skara som fått minst 80 poäng. Detta innebär att du är fri att använda vår kvalitetsstämpel. Genom att klistra in nedanstående HTML-kod på din sajt visar du för dina besökare att din sajt är sökmotorvaliderad enligt alla konstens regler. Varsågod!
Sökmotorkonsult

Html-kod för svart kvalitetsstämpel
Klistra in följande HTML-kod på din sajt:

<a href="https://www.sokmotorkonsult.se/" title="Sökmotorkonsult"><img src="https://www.sokmotorkonsult.se/img/validated_b_smk.gif" width="140" height="50" alt="Sökmotorkonsult" title="Sökmotorkonsult" style="border:none;" /></a>

Sökmotorkonsult

Html-kod för grå kvalitetsstämpel
Klistra in följande HTML-kod på din sajt:

<a href="https://www.sokmotorkonsult.se/" title="Sökmotorkonsult"><img src="https://www.sokmotorkonsult.se/img/validated_w_smk.gif" width="140" height="50" alt="Sökmotorkonsult" title="Sökmotorkonsult" style="border:none;" /></a>